Kaip patogiausiai nusigaut i Airija?

Kaip patogiausiai nusigaut i Airija?

Sveiki. Zodziu turiu tokia problema. Uz 2 savaiciu turiu prisistatyt i Airija. Kaip man ten nusigaut? Kiek ieskojau tai tiesioginiu skrydziu tikrai nera… O jei su persedimais, tai kaip butu geriau? Tad jei kas keliavot i ta shali papasakokit kaip geriausia ten butu nukakt. Nes man gyvenime pirma karta tokia situacija tai net nezinau ka ir bedaryt.

aciu uz patarimus.

Man ir tokia problemike.Yra is Rygos i Dublina, placiau http://www.jaunimas.lt Iki Rygos 36Lt, o skrydis i abu galus 299Lt be mokesciu.

Gal kas zino kuo nuskristi i Corka?

Tai shiuo atveju, kiek mazdaug tu mokesciu gautusi ir nuo ko jie priklauso?

pabandyk cia ziureti:
http://www.greitai.lt

Kazkodel tokiu kainu nepavyko rast. Cia tik reklaminis triukas tikriausiai gal ir buna keleta vietu, bet oficialiai uzsakyt nepavyksta kazkodel… Greitai.lt su mokesciais i abu galus pasiule uz" Kaina: 1825.73 Lt **". Tai kurioj cia vietoj panasu i 150+150 ??? P.S. Ieskojau Vilnius Dublin, o is Rygos Kaina: 1393.59 Lt **

Geriausia į Korką traukiniu nukakt. Tiksliai nepamenu, 15 ar 30 eurų. Berods 30. Pats į Korko priemiestį vykstu šį mėnesį. Bilietus užsisakiau iš Rygos (670 LTL su tax), jau prieš porą mėnesių, dabar pigesni, bet nėra (:

Pigiausiai butu autobusu vaziuot iki prahos ir is ten jau skrist i Dublina.Tokia kelione man kajnavo ~400lt ,tuo metu kaj domejaus buvo pigiausias varijantas.Siaip nuo birzelio atsiranda tiesioginis reisas vlinius bublinas kajna~450lt.
Kazkas klause del Corko , taj jame kiek pamenu yra airouostas,galma bandyt ziuret lektuvo bilietu is Praha-Corkas,o siaip ir is Dublino dideliu problemu nebus nusigaut iki Corko autobusu,is Dublino airuosto sedi i autobusa kurio nr 737 (arba 747),jis prives prie pat autobusu stoties,o is ten jau tiesiai ir i Corka bus autikas.
Sekmes keliaujant Labas

Nesuprantu kur tokia pigia kelione radai, kur beieskau nieko panasaus. Is Prahos i Dublina pigiausiai radau 600 lt.

gaz2 pieskom

i Cork skrenda http://www.aerarann.ie - bet tik is UK ir Dublino. http://www.ryanair.com skrenda is Londono Stanstead i Cork. Is UK tai apsimoka del laiko sutaupymo, bet is Dublino tai jau geriau traukiniu ar autobusu - sudejus kelione i aerouosta, atvykima pries valanda, skrydi… tas pats kas is Dublino centro vaziuoti su antzeminiu transpostu tik maziau persedimu, ziurejimo i laikrodi ar neveluoji, vaiksciojimo Šypsena

Del pigiu latviu avialiniju bilietu - cia nereklaminis triukas, bet pigiu bilietu buna tik iki 20% kiekvienam reise, paskui atitinkamai brangsta. Norint gauti tuos pigiausius bilietus, reikia pirkti isanksto arba buti laimes kudikiu kad rasti tokiu likus keliom savaitem. Pats as dar neibandes, bet keli pazystami yra gave ir tuos pigiuosius bilietus, ir brangesnius.

Del atvykimo i Airija - likus mazai laiko iki keliones mano asmeniniu patyrimu belieka tik lowfare firmos: galima ziureti is kur, pvz (Briuselis), Ryanair skraido i dublina ar kitus airijos miestus ir tada ziureti kaip nukakti i ten is Lt. Ar http://www.easyjet.com skrenda is amsterdamo i Belfasta tiesiogiai - vis jau airija, iki dublino tik 200 myliu belieka autobusu nuvaziuoti. As gyvenu Belafste, tai easyjet mano favorite - net likus savaitei randu normaliu reisu kainu i UK ar europa, aisku su persedimais UK ar Amsterdame. O paskraidzioti man tenka darbe…

LIkus mazai laiko normalios avialinijos dazniausiai beturi pasiulyti tik brangius bilietus. Nors butinai reikia pasidometi - visko buna, i dublina is Vilniaus esu skrides per Amsterdama, Copenhagen, Frankfurt, Helsinki, London, Praha - avialiniju daug, tik reikia paieskoti, ir kartais net 2 savaitem belike normalios avialinijos turi ir paprastu bilietu, ne tik biznio klases Mirkt nors sansas mazas. Kazkaip moketi uz skrydi i europa is airijos £400-£600 nelabai traukia… I USA atostogas savaitei galima nusipirkti uz ta kaina, perkant isanksto Šypsena