Kaip patikrinti liambda?

Kaip patikrinti liambda?

kaip patikrinti liambda zona ar jis veikia ir jei veikia ar teisingai ???

Pajungi oscelografa ir ziuri pagal kreive. Visa laika turi kilnuotis ant laisvu nuo 0.1 iki 0.9 voltu.Jei ne - zondas blogas…Tas pats ir ant dideliu apsisukimu.

Nuvaryk kur daro kompiuterine diagnostika ir reguliuoja degima. Ten turi aparatura ir patikrins

o galima ji pasitirkint papraschiausiai su testeriu? ir ar del blogo liamda zondo gali but padidejusios kuro sanaudos?

kuro sanaudos tai praktiskai visada padideja kai pareina liambda zondas o kaip ji patikrint su testeriu nezinau nesu jo ardes, nes pas mane jo nera

Galima patikrinti tik su oscilografu,su testeriu neiseis

bet tai testeryje pagal ideja turetu matytis itampos shuoliai ar gal klystu?

Tada reiks aukstaomio testerio. Ir itin greitaveikio, ba kaip kitaip tu isivaizduoji itampos suolius atvaizdavima, pvz, skaitmeniniame testeryje Nekaltas

Testeris per daug “inertiškas”.Ar zondas dirba aplamai - matysi, bet kaip dirba - patikrint neišeis. Šypsena

Va, va TaipKazkur darbe turejau linka, kaip turi atrodyt vaizdelis oscilografe. Gal, jei rasiu ir nepamirsiu, imesiu Nekaltas

Viskas cia picotech.com/auto/lambda_sensor.html su testeriu(voltmetru) nieko informatyvaus nepamatuosi. Reikia oscilografo. Ziureti itampos svyravimus bei kilimo fronto statuma. Buna zondai “siek tiek paduse” - ECU nedetektuos gedimo , tai gali nustatyti tik oscilografu pamataves fronta.

Kam tas vargas. Cirkoniniai zondai laiko berods ~50000km geriausiu atveju, paskui ima grybą pjauti. Statai naują ir nesuki galvos - prie dabartinių benzo kainų greitai atsipirks Liežuvis

O cia mano linkas: future.quarta.ru/icars/injsys/o2nt-w.html

o kiek naujas kainuoja jei kalba eina paie eclipsa 92 metu?

manau kokie 600lt, nors gal ir klystu

Cirkoninis tai europietiškoms mašinoms kainuoja ~150-250Lt. Kiti ir pigiau gauna. Nemanau, kad japoškėm turi kainuoti brangiau (tik japoškėse sriegis kartais būna kitoks). Dėl tų 600Lt - tiek matyt kainuoja “originalus” su fyške zondo prijungimui. Mokėti 400Lt už plastmasės gabalėlį neverta - laidus nupjauni, sujungi ir gerai Taip

o gal kas gali man patikrinti (klaipedoje) ta nelemta lianbda zonada ar jis teisingai veikia nes oscilografo neturiu ish kur ishtraukt Šypsena ???

Ypatingas Taip

Brukstelk laiska [email protected] gal sugalvosim ka nors su tavo liamba zondu.