Kaip patalpinti sukurta svetaine i serveri? Reikalinga skubi pagalba!!!
Prireike sukurt puslapeli, tipo “puslapis kuriamas” vienaj firmelei. Na, pakuriau kazka tokio, su frontpage, padariau publish web, failus permete, taciau kai ieinu i ju ta puslapi, nerodo mano naujai pakurto puslapio, o “Index of/” ir katalogu bei failu lista Labai prasau pagalbos, kaip padaryti, kad puslapis normaliai pasikrautu
O pirmajį puslapį pavadinai index.htm/html ?
nea, o reikejo? tik priesaga htm, pavadinimas kitoks…
Pervadink pradinį puslapį į index.htm. Tai priklauso nuo serverio į kurį talpinį tinklapį, bet dauguma atveju pirmasis puslapis turi vadintis index [juk reikia kažkaip apibrėžti kas bus pakraunamas pirmas ;]
dekui labai, padejo, viskas ok ai, dar vienas klausimelis: kaip man dabar ieiti i ta puslapi, kad galeciau matyti katalogus ir failus, vistiek dar redaguoti teks
))))))))))))))
O tai kaip sukelei puslapi? Speju - FTP? Itartinas tavo klausymas kazkox… Informatikos mokytoja nemoke, kad pries imantis zygdarbiu su M$ FrontPage nerukyt zoles?
tiap… ikeliau su situo Front page, kiek suprantu, ikelti per nauja ir perrasyti ta index.htm nebus sudetinga, taciau su kokia programa ieiti, kad matyciau visus katalogus, failus ir galeciau juos tvarkyti? p.s. ir nieko nera cia juokingo, visi nuo ko nors pradedam, ane
- nemaisyk FTP (jei neklystu File Transfer Protocol) ir FrontPage ( www redaktorius) 2) butu gerai suzinoti, kas yra hostingo provaideris (t.y. kokia firma nuomoja serveri)
Nu tai jei gerai suprantu klausima: Imi koki total commanderi, jungiesi prie savo hostingo ftp, ir matai visus katalogus ir failus
faktiskai taip
na gali laikinai pervadint ta index.html i koki index1.html, bet ta kuris jau yra patalpintas hostinge, arba trink index.html is ten, o kai reikes ir vel idesi. Bet geriau jau su kokiu FTP manageriu prisijungt, jeigu leidzia tas hostas.
FTP su FrontPage nemaisau, ikeliau su Front page, kur yra Publish website o kas hostingo provideris tai as nzn, nepasake, nors puslapis yra firmos_pavadinimas.lt be jokiu ten ***.mano.lt , ***.tinkle.lt ar pan. Na, reiks pasiteirauti kur serveriux stovi