Kaip pasijungti Skype pokalbiu programa
Gal kas zinot, kaip ishspresti problema. turiu skype isirashes i kompa, bet neina prisijungti - raso connection error. kazkada buvo automatishkai isijungusi, bet po kiek laiko vel neina prisiloginti. Ar kas nors esate susidure su shia problemyte?
nenaudoju,bet gal per proxy pvz. jungies…geriausia butu options pasiziuret
o tau firewall kartais neblokuoja? pabandyk ten pachekinti
viskas eina ok ,firevale gal padarei draudima isejimui ir viskas .
bandziau nuimti visus firewall’us ir vsio takoe bet vis ta pati ishmeta,unable to connect’’. O nereikia kokio nors draiverio instaliuoti ish windowsu kompakto kaip papildymu tinklui?
Pabandyk perinstaliuoti Skype bet tada dings visi kontaktai
Siulyciau perisntaliuoti (man atrodo kontaktai vel atsiranda kai uzsilogini)
mano broliui irgi nepavyko prisijungt, nenorejo net akaunto kurt, per web sukure akaunta bet visitek nesijungia (firewall ir t.t. patikrinta). Nezinau, pats dar nebandziau. Gal gali nesijungt del to kad greitis mazokas? Nors suprantu kad blogai veiktu, bet kad ir neprisijungtu del to tai nezinau…
o koks firewallas pas tave? kai aš turejau tuny firewalla, tai irgi nam niekaip nepavykdavo normaliai skype naudotis, arba išvis nesijungdavo, arba žiauriai trukinejo ryšys. niekur neradau kur ten galima butu ka nors pataisyt, gal rankos kreivos tai išmečiau tiny lauk ir isirašiau sygate, ir jokiu problemu nebeliko, veikia skype kuo puikiausiai.