Kaip pasielgtumiete budami nepilnamieciu?

Kaip pasielgtumiete budami nepilnamieciu?

Kaip jau zinoma daugybe tevu yra priesiskai nusistate pries dukters ar sunaus draugyste su zymiai vyresniu kitos lyties atstovu.Klausymas toks kaip pasielgtumiete,budami nepilnamieciu?nutrauktumiete draugyste ar ne?

nelabaij supratau klausimo…Nekaltas niuz siame klube siaip dauguma nepilnameciuLiežuvis(tai atsakys gal) hmzz mano klasioke draugauja su vaikinu 10 metu vyresniu ir tevaij nepriestarauja…Gerbia jos pasirinkima ir pan…Šypsena Bet manau ir taip aisq kodel tevaij nenori toleruoti tokiu draugysciu, o jei man taip butu (kad tevaij neleistu draugauti su zymiai vyresniu Vyras) tai nuspresciau sawo naudaij - draugauciau, nors dar viskas priklausytu ir nuo musu santykiu Nekaltas

nenutraukciau,bet pati su labai vyresniu prasidet nenoreciau

as irgiTaipTaipTaip

kazkaip nzn… o ziurint kaip jie ten draugauja

nenutraukciau nes nieks neturi teises regulioti gyvenimo gali tik patarti
Taip

man daugiau nei 5 metu skirtumas jau atrodo nenormalu, bent jua paaglysteje, kai jis taip stipriai jauciamas

Siaip nznNekaltas, bet jei jis man patiktu tai nenutraukciau.juk ne tewai draugauja, o asPiktas

visu pirma, su labai vyresniu nedraugauciauNekaltas

draugauciau aisku, tevu neklausciauLiežuvisMirkt

Ziurint keliu metu tas skirtumas… Jei kokiu 10-ies, tai, manau ir nuosavo proto uztektu su tokiu nesusidet…

nenutraukčiau - man tėvai nepaaiškins - su kuo noriu su tuo ir draugaujuTaip

nu nzn man taip taip ir yra … tai tevams ir nesakau … bus butineebe pasakeesiu … o dabar tai tegu panorama pazhiuri

Nenutraukčiau, tačiau nelabai ir pats su žymiai vyresne draugaučiau (nors kas ten žino Mirkt)

As net nepradeciau draugauti su tarkim 5 metais uz mane viresneNekaltas

ziurint kiek tas vyresnis…jai plet ji 15 o jis 25 taj kas per nesamone?VeeeVeeeVeee

ne, nes tai tik mano reikalas, nors siaip daugiau nei triju metu skirtumo nebuvo mano gyvenime…

pirma meijle poto wiskas kitas ~[;

nu jei tevaij neleistu taij vistiek nesiskirciau…bet taip jei su tuo vyresniu kas nors nesutaptu interesaij,nu zodziu kas nors aij cia asiku isiskirciuaTaip