Kaip pasielgtumiete budami nepilnamieciu?
Kaip jau zinoma daugybe tevu yra priesiskai nusistate pries dukters ar sunaus draugyste su zymiai vyresniu kitos lyties atstovu.Klausymas toks kaip pasielgtumiete,budami nepilnamieciu?nutrauktumiete draugyste ar ne?
nelabaij supratau klausimo… niuz siame klube siaip dauguma nepilnameciu
(tai atsakys gal) hmzz mano klasioke draugauja su vaikinu 10 metu vyresniu ir tevaij nepriestarauja…Gerbia jos pasirinkima ir pan…
Bet manau ir taip aisq kodel tevaij nenori toleruoti tokiu draugysciu, o jei man taip butu (kad tevaij neleistu draugauti su zymiai vyresniu
) tai nuspresciau sawo naudaij - draugauciau, nors dar viskas priklausytu ir nuo musu santykiu
nenutraukciau,bet pati su labai vyresniu prasidet nenoreciau
as irgi
kazkaip nzn… o ziurint kaip jie ten draugauja
nenutraukciau nes nieks neturi teises regulioti gyvenimo gali tik patarti
man daugiau nei 5 metu skirtumas jau atrodo nenormalu, bent jua paaglysteje, kai jis taip stipriai jauciamas
Siaip nzn, bet jei jis man patiktu tai nenutraukciau.juk ne tewai draugauja, o as
visu pirma, su labai vyresniu nedraugauciau
draugauciau aisku, tevu neklausciau
Ziurint keliu metu tas skirtumas… Jei kokiu 10-ies, tai, manau ir nuosavo proto uztektu su tokiu nesusidet…
nenutraukčiau - man tėvai nepaaiškins - su kuo noriu su tuo ir draugauju
nu nzn man taip taip ir yra … tai tevams ir nesakau … bus butineebe pasakeesiu … o dabar tai tegu panorama pazhiuri
Nenutraukčiau, tačiau nelabai ir pats su žymiai vyresne draugaučiau (nors kas ten žino )
As net nepradeciau draugauti su tarkim 5 metais uz mane viresne
ziurint kiek tas vyresnis…jai plet ji 15 o jis 25 taj kas per nesamone?
ne, nes tai tik mano reikalas, nors siaip daugiau nei triju metu skirtumo nebuvo mano gyvenime…
pirma meijle poto wiskas kitas ~[;
nu jei tevaij neleistu taij vistiek nesiskirciau…bet taip jei su tuo vyresniu kas nors nesutaptu interesaij,nu zodziu kas nors aij cia asiku isiskirciua