kaip pasielgti ?
I sita foruma daugiau nerasykit nes viska jau issiauskinau ir mes likom tik geri draugai ir viskas.
Pazystu jau ilgas laikas viena panele,as su bendrauju galima sakyti esam geri draugai ir ji man patinka tik nz ka man daryti,ar pradeti draugauti su ja ar likti tik gerais draugais.Man 20 jai 16 metu.Man nerima kelia amziaus skirtumas aisku cia nera daug 4 metai.Ir nz ar su ja draugauti ar ieskoti savo metu merginos?Kiek zinau tai as jai patinku
jei tu jai patinki kokios problem?simpatija abipuse tad… daryk isvadas
Tai pabandyk… mums papasakosi kaip ten…
O jei rimtai, tai is tokios draugystes labai rimto ir labai perspektyvaus nesitikek, bet kas nedraugauja, negeria sampano
tai galvoju kiek ta musu draugyste gali testis?taip nepabandes nesuzinosi,ir negersi sampano
Man 22, ar 23
Hmm, pamirsau, bet mano amziaus bachurai ziuri i 16 metu panas
Tai kas cia tokio
Na zinoma man geriau viresne, ten dar visai vaikai proto atzvilgiu
taip 16 tai dar vaikisko proto dar viska nori isbandyti.Arba uzaugisnsi ir pabegs pas kita ir va tau keli metai kaip suniui ant uodegos
As manau kad likit dar draugais, paaugink dar ja
Draugauk ir nesuk sau galvos del amziaus skirtumo…lovoje visi vienodo amziaus
Beje kiek supratau atitarnaves kariuomenej jau?
Nea as netarnavau kariuomeneje, as esu savanoris Jei gerai supratau tai sprendi kad as atitarnaves kariuomenej nes parasiau M14.ir dekui uz patarima gal pasinaudosiu
nu turi apsispresti ar nori su ja bendrauti ar nea nesvarbu kiek jai metu?Aisku tai sokiu tokiu yra trukumu bet viskas turetu buti tvarkoj
jeigu vienas kitam tai ir pirmyn !!
Sautuvas-M14 rašė:
Pazystu jau ilgas laikas viena panele,as su bendrauju galima sakyti esam geri draugai ir ji man patinka tik nz ka man daryti,ar pradeti draugauti su ja ar likti tik gerais draugais.Man 20 jai 16 metu.Man nerima kelia amziaus skirtumas aisku cia nera daug 4 metai.Ir nz ar su ja draugauti ar ieskoti savo metu merginos?Kiek zinau tai as jai patinku
atsargiai su nepilnametem!
rimante rašė:
atsargiai su nepilnametem!
zinau kad reikia su tokiom atsargiai nes viena sako o kita daro
Jei saziningai, tai nemanau kad tau uzteks kantrybes draugaut su 16-mete… Su jomis nelengva, patikek, patyriau savo kailiu… Neduok dieve prisigers… Ir beje ji gali draugaut su tavim tik del to kad pasirodyti pries savo drauges… Tipo mano bichui 20… Jis turi tachka ir pinigu… Man zjb Ir pan… Zodziu ziurek kaip iseina… Nori pabandyt-prasom…