Kaip pasakyti ne?
Kodel zmones tokie silpnavaliai? Jei palieka mergina ar vaikinas, jie grasina, kad nusizudys, ka tokiu atveju jiems atsakyti?
Nieko-jų valia
nu sakyk jai nori tai ir zudykis kam taves tokio reikia
taip negalima Paskui,neduok,Dieve,taip atsitiktų,užsigriaužtum save,kad tu kaltas
grasinti gali kiekvienas …
taciau jei nera laimes , tai ce zudykis nesizudyk - jos vargu ar bus dawgew nei yra
Jei jau tau taip pasake, neissigask - tiesiog suseskit isliet dusia pakalbekit apie ateiti ir , manau, viskas tuertu paaisket. Pasakyk del kokiupriezasciu palieki zmogu, pabandyk pasakyti tai,kad jis ta suprastu jog ner atejties
Sekmes …
**** snukin
pagrasinti kad jei nusizudys ir tu nusizudysi… arba… nezinau, nu nemylekit tokiu idijiotu
Na tikriausiai tai neimanaoma paaiskint,bet man atrodo nesamojinga imt ir zudytis del meiles…nors gal pasitaiko visokiu…
oj sunkus atvejis na nzn gal reikia su jais pabandyti pasikelbeti kad nesizudytu…atkalbeti nuo to… pasakyti kad liktu tik gerais draugais
Zinau keleta tokiu atveju, kai mergina pasako ne, o jis lekiasi zudytis… Taip padare ir vienas mano draugas… Kvailumas… Manau sitokios problemos yra labai rimtos, jas reikia labai rimtai abiem susedus isspresti…gal nueiti pas psichologa???
paskambint psixologams tegu apshere juos raminamajsejs…
Nu negali varyti ant tu, kurie sako, kad nusizudys. Is tiesu, kai zmogu myli, o jis nori skirtis, yra labai skaudu ir nieko gyvenime daugiau nesinori, gyvenimas tarodo beprasmis
ir net neverta gyventi
Bet reikia laikytis!!!
Yra vienas auksinis pasakymas: jei nusizudysi tai tikrai neturesi jokiu vilciu mane susigrazinti, o man nebutu pas ka sugryzti
Cia tik gasdinimas nei jis zudysis nei ka
Visi taip sako, tik kad nelabai kas zudosi…
palinkek jiems laimes…
Dexis rase:Yra vienas auksinis pasakymas: jei nusizudysi tai tikrai neturesi jokiu vilciu mane susigrazinti, o man nebutu pas ka sugryzti
Nemanau,kad labai geras pasakymas,nes tai pasakius vergseliui suteiksi nepagristu vilciu!Be to dar ims ir pagalvos zmogiukas,kad nelabai jau ir nori tu ji palikti…tai tada patykek kaip tau seksis greit ir neskausmingai issiskirti