Kaip pasakyti ne?

Kaip pasakyti ne?

Kodel zmones tokie silpnavaliai? Jei palieka mergina ar vaikinas, jie grasina, kad nusizudys, ka tokiu atveju jiems atsakyti?!!!

Nieko-jų valia

nu sakyk jai nori tai ir zudykis kam taves tokio reikia

taip negalima NePaskui,neduok,Dieve,taip atsitiktų,užsigriaužtum save,kad tu kaltasLiūdnas

grasinti gali kiekvienas …Nežinau
taciau jei nera laimes , tai ce zudykis nesizudyk - jos vargu ar bus dawgew nei yra Liūdnas
Jei jau tau taip pasake, neissigask - tiesiog suseskit isliet dusia Nekaltas pakalbekit apie ateiti ir , manau, viskas tuertu paaisket. Pasakyk del kokiupriezasciu palieki zmogu, pabandyk pasakyti tai,kad jis ta suprastu jog ner atejties NeŽliumbia
Sekmes …

**** snukin

pagrasinti kad jei nusizudys ir tu nusizudysi… arba… nezinau, nu nemylekit tokiu idijiotu Nekaltas

Na tikriausiai tai neimanaoma paaiskint,bet man atrodo nesamojinga imt ir zudytis del meiles…nors galNekaltas pasitaiko visokiu…

oj sunkus atvejisŠypsena na nzn gal reikia su jais pabandyti pasikelbeti kad nesizudytu…atkalbeti nuo to… pasakyti kad liktu tik gerais draugais

Zinau keleta tokiu atveju, kai mergina pasako ne, o jis lekiasi zudytis… Taip padare ir vienas mano draugas… Kvailumas… Manau sitokios problemos yra labai rimtos, jas reikia labai rimtai abiem susedus isspresti…gal nueiti pas psichologa???

paskambint psixologams tegu apshere juos raminamajsejs…

Nu negali varyti ant tu, kurie sako, kad nusizudys. Is tiesu, kai zmogu myli, o jis nori skirtis, yra labai skaudu ir nieko gyvenime daugiau nesinori, gyvenimas tarodo beprasmis Žliumbia ŽliumbiaŽliumbia ir net neverta gyventi Sudužusi širdis Bet reikia laikytis!!! Liūdnas

Yra vienas auksinis pasakymas: jei nusizudysi tai tikrai neturesi jokiu vilciu mane susigrazinti, o man nebutu pas ka sugryzti Taip

Cia tik gasdinimas nei jis zudysis nei kaTaip

Visi taip sako, tik kad nelabai kas zudosi…Nekaltas

palinkek jiems laimes…

Dexis rase:Yra vienas auksinis pasakymas: jei nusizudysi tai tikrai neturesi jokiu vilciu mane susigrazinti, o man nebutu pas ka sugryzti

Nemanau,kad labai geras pasakymas,nes tai pasakius vergseliui suteiksi nepagristu vilciu!ApakęsBe to dar ims ir pagalvos zmogiukas,kad nelabai jau ir nori tu ji palikti…tai tada patykek kaip tau seksis greit ir neskausmingai issiskirtiNežinau