Kaip pasakyti mergai kad turi kita ?

Kaip pasakyti mergai kad turi kita ?

niekam nera lengva shiais laikais Nustebęs

na jau tikrai neturi tokio dalyko sakyti kita pana, cia kas cirkas butu is to daroma ar ka? aisku jei tau 16 esi bailus tai greiciau paprasyk kad mama ta padarytu, o jei esi suauges zmogus, pasikviesk ta mergina i bara ar kokia nos nuosalesne vieta, kur judu ramiai galesite paplepeti ir privalai pasakyti pats, jokie treti asmenys cia negali figuruoti…va teip va…

Manau bet kokiu atveju isizeis nieko cia nepadarysi ir dar nepamirsk kad mergos baisei kerstingosPiktas

Mechanikas rašė:

Manau bet kokiu atveju isizeis nieko cia nepadarysi ir dar nepamirsk kad mergos baisei kerstingosPiktas

na nereikia cia varyti ant mergynu,kad jos kerstingos…
yra visokiu ir vaikynu ir mergynu… nespresk pagal viena…Piktas

Jei ji tawe myli, manau nebus jokio skirtumo, kaip tu tai pasakysi… Ji wistiek lix iskaudinta…Aš nekaltas
Geriau, kad kuo greichiau jai tai pasakytum pats, kol ji dar nesuzhinojo ish kitu…
O jeigu meiles tau nejauchia, ji tik apsidzhiaugs, kad pagaliau tawes atsikrate…Cha cha
bratukas rašė:

va kas gali padeti yra kita merga ir reikia pasakyti mergi kad turiu kita bet kaip pasakyti kad neisizeistu.aciu uz pagalba

cia visi pasakyt taip pasakyk kitaip,

tu paprasciausiai duok man jos telefona as ja nukabinsiu ir tau nieko galbut sakyt nereiks ir man gerai bus.

sakyk pasla velniopi suka kol taip i galva nepisau kad sprogs kaip arbuzas…arba dar paprasciau…pasakyk tiesiog uzpisai ziurke aik nx Laimingas

molce-jai kas,pasakei ir viskas,kokios jau bedosMirkt

Lietuvishkai bandei? Nekaltas

o kam iisvis jas skaudint ir sakyt kazka a??? geriau tyliai dvi turek ir dziaukis gyvenimu

Sakik kaip yraŠypsena

Gal po to dar labiau mylet pradesCha cha