kaip panaikinti?

kaip panaikinti?

kaip panakinti ta prakeikta zenkla ‘trinti’, kuris islieka parsius forume. Kodel prie kitu zinuciu nera? Liūdna

Puikus zenklas. Kaip tu istrinsi nenorima savo pranesima be jo? Arba jeigu ta pati dukart idesi - kaip istrinsi nereikalinga? O prie tavo pranesimo todel, kad tu savo gali trinti. Kiti tavo ne (isskyrus moderatorius) ir tu kitu ne.

nu tu wisai…
prie kitu ner, del to kad jos ne tavo parasytos. Kas gi kitas gali trinti tavo zinutes jei ne tu pati…
prajuokinai Šypsena

O Tu nesijuok-visi ne iškarto viską sužinom.Aš nekaltas

chebra nesijuokit, taigi nezinojau. jau geriau nezinoti ir paklausti, nei nezinot ir tylet Šypsena

O as pvz. nezinau uz ka cia duoda ‘geriecio’ titula.Apsvieskit skendinti tamsoje,paaukokit aklam ant televizoriaus…

Jo, tiksliai, “gerietis”, “blogietis”… kaip cia nusipelnyti taip ? Cha cha

nu, mano durna galva, yra taip: gerieciu ar blogieciu tampama, kai kas nors is dalyviu nutaria kad tu esi to vertas ir uzkelia tave ten. prie nariu yra tokie zenkliukai, kuriuos paspaudus, kazkas turetu darytis Cha cha siap jau tai nemeginau ir tiksliai nezinau visu smulkmenu

Tuoj ,mergelka,einu tave paspausiu Cha cha

aha, as 30+ putas buvau paleidusi, kai grizau…tai cia butu is serijos, vieni durakai zaidima sugalvojo, o kiti durakai sekmingai zaidziaCha cha kazkokius perlus renka, ant gedos stulpu statoAš nekaltas durxataAš nekaltas
ziuriu cia tik dar zmogeliai ne visai nupusheMirkt

Pac save ismetei is klubo? su kuo tamstele ir sveikiju. ne kiekvienas mygtukas skirtas tam, kad ji spausti Šypsena

Tai tegu tuos kuriu negalima spaudyt paslepia kur nors ,ar ka?
O dabar spust - narys ,spust- laisvas kaip kinijos liaudis po revoliucijos.

zuikeli, cia tau ne su boba - cia skubet pabaigt nereikia, kol ji nepersigalvojo Cha cha reikejo prieti svelniai su pele prie geltonos rodykles ir tau atsivertu uzraselis “isstoti is klubo”… o tu tik driokst driokst… prasinese per kaima Šypsena

Drisciau gincitis.Ot ,mano supratimu,su boba ir reikia svelniai,kad pajusti ko ji nori ir kaip ji nori,o cia gelezies gabalas - pele is toli pamates turetu raudonai sviest: nespausk ,dingusiausias,iskrisi kaip fanera

SdelanoMirkt
Sveikiju Gėlės

Kaži kas Dingusį geriečiu padarė?A mažu jis pats taškus rinkdamas?Cha cha

kas kas, Kove, cia i jo nick’a paziuri ir jau gera pasidaroCha chaCha chaCha cha o dar kai paraso ka nors ‘smaikstaus’Aš nekaltas zmones myli tokiusCha chaCha chaCha cha

Miela alyva,tu kai turesi laiko prieik prie veidrodzio ir iskisk liezuvi,labai smalsu butu suzinoti ar jis nedvisakis Cha cha

hmmm…gerai,tegul jis bus chokoladkos.as turiu kita . pas save…dienorastyje Cha cha jis man ten vis soka soka…