kaip pakeisti spalva zaliam dizelinui

kaip pakeisti spalva zaliam dizelinui

kaip pakeisti spalva zaliam dizelinui ???

Prisisiok, viršuj bus geltonas. O šiaip tai užvaryk ant viršaus to normalaus ir bus okaj

bliamba sake bande maisyti su krosniniu kuru kazkas,gaunasi mutnos spalvos…nesuprantu reik pradeti kazka mastyti Liūdnas

aaaa,zinok cia jau yra galvota ir pergalvota ne viena karta( is mano puses).As net buvau susirades destytoja is universiteto ,kuris raukia toki dalyka,as tik norejau is raudonos saliarkos padaryt norm.,nu bet ne esme,ir jis pasake: kad visada atvirkstini rezultata gaut(is zalios ar raudonos i norm.) yra visada labai sudetingas ,ilgas ir brangus malonumas…tai kad jau nebevarkit…

Ne uzpylus normalaus dyzelino spalva nedings, tik kazkiek atsiskies ir viskas

reik neplakti ir virsuje bus paskutinio pylimo spalva,kaip kokteiliuose Šypsena

reikia turet bagazineja antra baka, jame butu zalias dizelinas ir su juo sau ramiai vazinetum o tam tikrajam tegu buna kokios 5 litros normalaus

jo kazka reik galvoti apie antra baka.

kalio permanganatas… tada dyelinas pasidaro rausvas rudas

o kam iswis ta spalwa keisti?neturi teises iswis lyst i baka ar po kapotu.

o kaip policininkai nustato kokia saliarka bake ???

bandyk uzdegta degtuka imest…tikrai jau nematysi zalios spalvos Šypsena

Kas sake kad negalima?manau gali!!! Po kapotu tuo labiau!

Apakęs Apakęs

manau kad gali Taip Taip

Mano mikriko baka norejo patikrint ,o pas mane jis uzrakintas ir nieko jie nepadare,o slanguciu maustyt nieks neleido,na ir ka?pasirodo oficialiai gali tikrint tik koks dumas ismetamas is dusliko o jei leidziat i baka lyst tai cia jau jusu problemos

pala pala tainori pasakyti neleidai ir netikrino ???nu tada anie durni Apakęs,tu neleisdamas jau pripazysti kad kazkas pas tave ne taip Apakęs NETIKIU -NESAMONE,jiegi turi teise tikrinti VeeeTada tau pasiseke Taip

Cia is kur tau taip rodosi ??? ??? ???

Kodel pripazystu?Kodel as turiu leisti sawo automobiliui maustyti slangutes?o is bako ne taip ir lengwa paimti nes garlawina wienoje puseje o bakas kitoje.