kaip pakeisti spalva zaliam dizelinui
kaip pakeisti spalva zaliam dizelinui
Prisisiok, viršuj bus geltonas. O šiaip tai užvaryk ant viršaus to normalaus ir bus okaj
bliamba sake bande maisyti su krosniniu kuru kazkas,gaunasi mutnos spalvos…nesuprantu reik pradeti kazka mastyti
aaaa,zinok cia jau yra galvota ir pergalvota ne viena karta( is mano puses).As net buvau susirades destytoja is universiteto ,kuris raukia toki dalyka,as tik norejau is raudonos saliarkos padaryt norm.,nu bet ne esme,ir jis pasake: kad visada atvirkstini rezultata gaut(is zalios ar raudonos i norm.) yra visada labai sudetingas ,ilgas ir brangus malonumas…tai kad jau nebevarkit…
uzpylus normalaus dyzelino spalva nedings, tik kazkiek atsiskies ir viskas
reik neplakti ir virsuje bus paskutinio pylimo spalva,kaip kokteiliuose
reikia turet bagazineja antra baka, jame butu zalias dizelinas ir su juo sau ramiai vazinetum o tam tikrajam tegu buna kokios 5 litros normalaus
jo kazka reik galvoti apie antra baka.
kalio permanganatas… tada dyelinas pasidaro rausvas rudas
o kam iswis ta spalwa keisti?neturi teises iswis lyst i baka ar po kapotu.
o kaip policininkai nustato kokia saliarka bake
bandyk uzdegta degtuka imest…tikrai jau nematysi zalios spalvos
Kas sake kad negalima?manau gali!!! Po kapotu tuo labiau!
manau kad gali
Mano mikriko baka norejo patikrint ,o pas mane jis uzrakintas ir nieko jie nepadare,o slanguciu maustyt nieks neleido,na ir ka?pasirodo oficialiai gali tikrint tik koks dumas ismetamas is dusliko o jei leidziat i baka lyst tai cia jau jusu problemos
pala pala tainori pasakyti neleidai ir netikrino nu tada anie durni
,tu neleisdamas jau pripazysti kad kazkas pas tave ne taip
NETIKIU -NESAMONE,jiegi turi teise tikrinti
Tada tau pasiseke
Cia is kur tau taip rodosi
Kodel pripazystu?Kodel as turiu leisti sawo automobiliui maustyti slangutes?o is bako ne taip ir lengwa paimti nes garlawina wienoje puseje o bakas kitoje.