Kaip pajungti du telikus nuo vienos pal. lėkštės
Pas mane yra tiuneris Humaxas va ace ir lėkštė su dviem galvom.Daba noriu pajungti ir virtuvėj teliką.Pačiame tiuneryje yra LNB išėjimas kitam tiuneriui.Ar galėčiau pajungti kitą tiunerį ar kitaip galim ką sugalvoti
Visa problema, kad reikia tiek tiunerių, kiek nepriklausomai nori žiūrėti kanalų, o tiunerio kaina sudaro liūto dalį SAT komplekte.
O jei tau tinka per abu TV žiūrėti tą patį kanalą - tai po tiunerio dalini signalą ir jungi tiek TV, kiek netingi.
+jei gerai pamenu galvas reikes pakeisti…
p.s. gal ir klystu, pataisykit jei ne taip.
o siaip pas mane pvz. vienas tiuneris stovi o i kitus kambarius ish moduliatoriaus isheinantis signalas padalintas (ishvedzhiota vienu kabeliu vietine + sat). vienas nepatogumas - eiti i kita aukshta perjungti kanala jei nori vakare guledamas lovoj perjungti. aishku yra radijo bangom valdomi pultai kuriuos galima sukonfiguruot.
Aha nori ziuret kita kanla begi prie tiunerio ir ji perjungineji
Jei nenori lakstyti,tai yra tokios daugiakanales stoteles,bet jos apie 1500lt.Brangus malonumas,del virtuves teliko,geriau palakstyk.
Turiu toki klausima is tos pacios temos, pas mane dabar yra kabeline tv, bet atsibodo i metus ismesti apie 400lt tai nutariau isigyti palydovine sistema ir noreciau, kad jinai tarnautu 3telikams ar tai imano su vienu imtuvu??? Pas mane visi tv sujungti tarsi i viena tinkla per skyrstitojus. Ar neimanoma butu padaryti su pal. imtuvu to pacio pristacius skyrstituvu ar pan.???
pasidalyk kabeline ir mokesciu su keliais kaimynais ir bus pakankamai pigu
arba kaip mineta ziuresi ta pati kanala per visus (o cia jau neptogumas priklauso nuo namu dydzio ), arba kiekvienam tv po tiuneri reikia.
Yra tox daiktas PIRAMIDE.tada gali virtuvej perjunginet kanalus ish to pacio tiunerio kur ir kambary. ir nereiks begiot. bet abudu TV rodys ta pati kanala. bet juk vienu metu abieju tv neziuri. tai tada uztenka ir vienos galvutes. Principas - kiekvienam tiuneriui po galvute!