kaip pagerinti nuotrauku kokybe, nors kiek?

kaip pagerinti nuotrauku kokybe, nors kiek?

kaip pagerinti nuotrauku kokybe, nors kiek?NustebęsNekaltas

Na taip kaip puikei uzklausei, tai as tai puikiai neatsakysiu Cha cha nzn ko tu nori?

is kameros istraukiu nuotraukas ir truputi lieva kokybe, noreciau, kad nors kiek pageretu. gal turi kokiu patarimu?Nežinau???

fotografuok is labai arti, ale makro. Šypsena

Ką tu turi omeny, sakydamas "pagerinti kokybę"?

Ar ryškumą, spalvas, kontrastą, kadravimą ir t.t.
Pirmiausia paaiškink, kas tau nuotraukose nepatinka, negerai, o tada gali tikėtis patarimų.

tiesa sakant, dar neteko matyti geru nuotrauku is kameros…Nekaltas

pagerint ? linksmai tu cia Šypsena kamera pati tau remus fotkes jau padare kur jos geriausia kokybe, su jos pixeliais Šypsena

hm…tam yra skirtos foto koregavimo programos…kaip photoshop ir pan Mirkt

Niekas tau ce nenori padet.
Nzn ar kiek pravers Mirkt
Acidarai foto su photoshop ir darai filter-sharp-unsharp mask
gal kiek ir pageres Mirkt

Man padeda levels patampyti, contrasta paderinti, spalvas irgi, tada uzdedu truputeli sharp o tada nuimu grain su specialiu plug-inu ( ju daug yra). Kokybe zymiai pagereja Šypsena

Neturint daug patirties geriausia su Photoshopu:

Image->Adjustments->Auto levels
->Auto colors
->Brightness and contrast

Čia pradžiai, o toliau pati mokinkis su shopu įvairius triukšmus su filtrais pravalyt ir pan.

O kuo ta lieva kokybe pasireiskia? Nerysku? Spalvos blankios? Triuksmu daug?

Idek kokia nors lieva foto i klubo fotoalbuma, o mes jau nuspresim, ka ten galima padaryt.

na man ir nerysku, toks vaizdas demem nuejas, nuotrauka i talpinau i savo dienorasti paziurekit…LabasNustebęs

darzelio laiku ?

Nieko tu ten nepatalpinai. o tu pasto zenklu dydzio paveiklsiuku as nuotraukomis nelaikyciau.

taigi zmogus apie pixelius greiciausiai klausia. man ir paciam butu idomu suzinoti ar imanoma kaip nors dirbtinai padidinti rezoliucija.

tu cia tipo nufilmavai nuotrauka?

Is kameros fotografijos tai yra grynas pasityciojimas , kaip ir fotografuojantys mobiliakai, bet jei fotografuoji just for fun, tada nereikia ir kokybes reikalauti. Juk niekas rimtai neziuri i , pavyzdziui, zadintuva su radio imtuvu ar CD grotuvu ir garso kokybes is jo nereikalauja . Fotografijoms yra sugalvotas toks daiktas, kuris vadinasi fotoaparatas. Taigi - naudokime daiktus pagal paskirti.