Kaip pagarsinti filmo garso takely?

Kaip pagarsinti filmo garso takely?

Kaip pagarsinti filmo garso takely? nes labai tyliai girdis o yppach kai per ausines klausai tai ishvis :} kaikuriu filmu takelis garso buna vos girdimas

As asmeniskai pasuku koloneliu garso regulevimo ratuka pagal laikrodzio rodykle, ir garsas padideja, o kai nereikia sumazinu. O siaip dar kai ziuri su windows media playeriu, ten yra tokie kaip akvalaizeriai pakeli juos aukstyn ir pagereja. Bet vistiek manau geriau pasukinet garso regulevimo ratuka nei keitaliot ten, nes kai gausi fima su geru takeliu vel mazinsi Šypsena Tas pats per ta pati.

Tai taip 99% zmoniu daro!

su VirtualDub’u galima… tik 3,14siaus daug Nekaltas

ZInau kad pasizhymi protiniais gebejimais mastyti bet juk ash klausau per ausines Cha cha lolas kur ta ratuka pasukt man? o visi akvalaizeriai uzhkelti taip kad nechirshketu :} volume irgi max Liežuvis taip kad priesh komentuodamas pabandyk isigilinti, gal kita kart pasisex

kazkur tarp AC3 filter yra, tik tiksliai nezinau. kai turejau labai tylu filma, ten kazka pareguliavau ir visai normalus garsas buvo Cha cha

Issigyk stiprintuva, kur kistuka ausiniu galima pajungt. Ir ispresi problema, arba bent jau uz 10Lt maximoj Xpoint kokias koloneles su galimybe pajungti ausines Šypsena

ash ir taip vartyciaus kol liezhuvis nulushtu Cha cha tavo budai gal ir veikiantis bet man netinka :} na nebent tu padetum finansihskai nes nesiruoshiu pirkt kaloneliu vien del vieno ar kito filmo kai pas mane yra geriausios :}

Taigi ble, pasiemi virtual dub proga, irtrauki garso takeli, paskui su belekokia proga kad ir neromix(buna tarp ahead nero) padarai volume normalize ar dar paredaguoji ka tau reikia ir vel su virtual dub sukisi atgal, jei kas dar neaiskaus su tuo bus rasyk [email protected] nes dabar tiksliau negaliu pasakyt nes per wap

Jeigu tai susiję su AC3 formato garso takeliais (dažna problema) : Instaliuokis “AC3 filter” (jei neturi). Per Control Panel nuėjęs į “AC3 filter”, pareguliuok garso lygį.