Kaip pagamint cymę

Kaip pagamint cymę

Papasakokit kas mokat Nekaltas

Kas čia per cymė? Apakęs Na tikrai apie tokį daiktą pirmą kartą girdžiu Nekaltas ???

kiek suprantu čia patiekalas ,o ne daiktas Nekaltas

o kas tai yr cyme, kazkoks kaimiskas patiekalas gal ???

as irgi pirmakart girdziu toki maista Apakęs

kiek žinau, tai bulvių-morkų makalynė

Temos autorius galetu aiskiau pasakyti,juk daug pavadinimu yra tu paciu patiekalu

cymė yra cymė-juk aišku

jo cia tai geras klausimas. kai zinosiu kas tai per PATIEKALAS tada ir pagalvosiu ar zinau kaip gaminti Cha chaparasyk kas tai ??? Laimingas

autorius turbut pats nezino, kas tai per daiktas, del to ir klausia, kaip pasigamint Cha cha pasigamins ir suzinos Laimingas

jetau ,kas per moteros,nežino cymės Apakęs

tikros begedes Laimingas aiskink Taip

nu cymė ,tai Niam niam

nu tai labai jau issamus atsakymas Cha cha reikalaujam platesnio paaiskinimo.

Klausykis, Reksai ( Juokiasi), tu nors paaiškink mums, moteroms, kaip ta CYMĖ atrodo DrovusNa tada mes tau bendrom jėgom ir paaiškinsim, kaip ją padaryti Cha cha

na jinai tokia miiiiinkštuuuutė ir šveeeelni,karšta Nekaltas,ir ten matosi nuogos morkos ir bulvės Drovus Niam niam

cymė yra tai, iš ko kilęs apibūdinimas - cimusas Gerai nu, o jei šito nežinote, tai … Blogai kantriai paaiškinsiu. Klasikinis žydų valgis, varijacijų nėra daug ir bulvės į jį tegali ikristi pas netikėlį … nežydą, sakykim taip. Morkos, daug ir šviežios (parduotuvinės Lietuvoje netinka - aitrios) Razinos, išmirkytos be kauliukų (kas per išsityčiojimas, juk razinos ir yra be kauiliukų, bet targovlia mus savaip perauklėja) silkė - marinuota, silpnai sūdyta arba visai nesūdyta (tik kur tokią gausi) gvazdikėliai pagal skonį - kmynai ir kitkas … Valgomas tiek šiltas, tiek šaltas. Silkę supjaustyti smulkiais gabaliukais, panašaus dydžio, kaip ir morkas, sudėti gvazdikėlius ir uždengtame ąsotėlyje patroškinti kelias minutes, paskui pridėti razinų, kitų prieskonių ir uždengus palikti pastovėti. Svečiams vaišinti žydai darydavo su gausiai daug svogūnų ir mažiau razinų - nesijautė saldumo, tas dar šiek tiek normalesnio skonio. o tikrais cymė - neskanu, bent jau man. jau man tai viskas praktiškai, ką ragauju, skanu, išskyrus burokėlių sultis. Čia retas iš patiekalų, kuris man nepatiko, nei šiltas, nei šaltas. Panašiai, kaip Norvegų arba švedų arba suomių saldi silkė - neskanu

nu, rex, ar jau pasigaminai ??? Cha cha

kazkoks marmalas. razinos, silke, svogunai Pavargęs Veee. o tai isivaizdavau kazka skanaus Nustebęs