kaip pagalaiu pakabinti butent ta kurio nori…
parodik iniaciatyva
If dar neišmokai tai mokinkis
Juk jus merginos turite tukstancius slapciausiu budu kaip suviliot vaikinukus tad pasinaudok vienu is tu budu
Geriau papasakotumet kaip norewtumete buti pacios pakabinto. Va cia tai idomiau butu…
paimt ir pakabint!
reikia visai nedaug…:
1.gero gelezinio , geriausiai butu nerudijancio plieno kabli mazdaug 45mm skersmens
2.gelezinio troso, irgi mazdaug apie 15mm skersmens
3. suvirinimo aparato…
visa tai paprasta, pasigauni ta bachuriuka, persmeigi tuo kabliu apvinioji trosu ir uzvirini kad neatsilaisvintu…vsio JIS tavo
daryk taip kaip nori kad su tavim darytu, pakviesk i pasimatyma, pastatyk vakariene, bandyk prilauzti ji pasimylet
tik per ilgai nelaikyk kabancio, prasmirs
o gal tu jau pakabinus buvai koki ir pamirsai, tai dabar nuo smarves ir alpsti
Nu nejaugi fantazijos pati neturi?!
Daugiau ryztingumo
neatmesciau galimybes kad ir niekaip nepakabinsi… priklausomai ka kabint nori
as tikiuosi pasikabinciu tik klausimas ar tikrai sutiksi ta kurios nori
iškart prie reikalo eik… trumpiausias kelias
pamirsk ta minti kaip ji pakabinti!
kuo daugiau apie tai galvosi tuo labiau tai bus akivaizdu, ovaikinai megsta pasikelti ir buti nepasiekiami kai tai pastebi
geriau buk savimi!
buk linxma ir nepakartojama
tik nebuk per daug nagla ar issaukianti
nes gal ireputacija susigadinti
seip prieik ir sakyk jam svaikutis padaryk poksta pasikviesk mane kavos \
ir pasikvies garantuoju tik pasakyk isitikinusi ka sakai o ne isigandusi ir pamatysi pasikvies
\
bernai seip yra akli padarai jie nemato kkai panos alpsta
jiems reikia i dantis ideti kad pradetu kramtyti
Visi vaikinai skirtingi.Vieniems patinka tas,kitiems anas. Idomu,ar yra koks budas / veiksmas , kuris paveiktu bet kuri vaikina…
Na as sunkiai pakabinamas,daznai tenka bendrauti su klientais ir esu is merginu gaves tel.numeriuku ar siaip pasiulymu kazkur nueiti arabatos atsigert,bet labai retai tai darau Be to niekada nevaikstau i aklus pasymatymus,o siaip dabar kai turiu faina
,tai dar vienas stabdis,del kurio as nesutinku eit i pasymatyma
zodziu yra tikrai nemazai priezasciu,kodel vaikinas gali atsisakyt - asmeniskai as nezinau kaip turetu pasielgt mergina,kad as pasirasyciau,galbut ji mane turetu is pradziu kazkuom patraukti,sudominti,kad man kiltu noras apie ja suzinoti kazka daugiau
nuo sausio vis dar kabini
prasketi kojas kuo placiau ir viskas bus zjbs!