apie antenos prailginima esu girdejes.jei tau truksta kokios 1 padalos taj prailginimas padetu.Bet geriausia yr automobiline antena.Va as atvaziuoju i sodyba taj visad naudoju ja.Isikisi ir ramu.Rysys pagereja 20-30%.
Antena pas mane 2db ar kazkas panasaus.
Mieste reik naudot 0db.
Vietose kur rysys labai prastas ir kalnuotose vietovese 5db
paaiskinu:negalvokite kad jei pasistatete 5db antena rysys bus visur.Sios antenos netinka naudoti miestuose ir kur bazines stotys arti.Jos dazniausiai naudojamos bazuojantis kuriopje nors vienoje vietoje kur gsm signalai sunkiai pasiekiami.Idaubose,miskuose.
Ir zinokit:geros antenos pasirinkimas pagerina rysio kokybe ne taip stipriai kaip pasistacius stacionaru ar masinini tel,bet nauda yra.
To Albinas:nezinau ar i 3310 kisasi automobiline antena.Bet turetu pagal ideja.
Enjoy
Įjungti pilną jautrumą: *3370# (bet naudoja daugiau energijos ir labiau spinduliuoja)
Išjungti pilną jautrumą: #3370# (eis normalia eiga)
Įjungti mažesnį jautrumą: *4720# (šiek tiek prastesnis ryšys, bet baterijos sunaudoja ~25% mažiau ir taip pat spinduliuoja mažiau)
Išjunti mažesnį jautrumą: #4720#
atsimenu senai senai buvo problemos su racijom, na kai tik gariunuose atsirado tos vaikiskos jos juk traukia tai mazai, tai va kaip darydavom - ant antenos galo is plastelino sulipdydavome tusciaviduri kamuoliuka ir i vidu supildavome gyvsidabrio traukdavo tada kaip per sviesta. a va del mobilaus nezinau ar padetu mano patarimas
Nu nzn, kuo gyvsidabris antenoje gali padet? Cia panasiau i isitikinimus,
t.y. kai matai pagerejima, nes nori ji matyt… Sakau taip del to, jog destytuvas kazkada uzsimine, kad taip nebuna. Bande aiskint ir del ko, tik kad as prastas studas buvau ir nedaug ka teatsimenu
ir dar pries pildamas pauostyk to gyvsidabrio, tai jautrumas dar padides, nes tavo organizme jo atsiras ir pats tapsi siek tiek antena, ir kuo daugiau ikvepsi, tuo geriau trauks