Kaip padidinti darbinguma?Tiksliau-ji sugrazinti.
Tik ateinu i darba - pasidaro bloga, silpna…Nenoriu matyti tu megintuveliu, laboratorijos… Pastoviai turiu save verst, ikalbinet, vienzo, spardyti sau uzpakali.
Ir, atrodo, nebedepresuoju, jauciuosi geriau…bet darbingumas negryzta. Jei seniau diena namuose atrode pragaru - tai dabar galeciau krapshtytis, skalbti, siuti, siuvineti, su vaiku visa diena zaisti… Kur mano darboholizmas ishgaravo, nesuprantu… Galedavau apsiimt shimta darbu nudirbt ir viska padarydavau su uzsidegimu…
Gal zinot stebuklingu budu? Esate ka nors ishmegine?
Sportuoti prisiverciau, namu nebeapleidziu, i lauka kasdiena isheinu, bet darbas nemielas ir viskas…
- Imti atostogas;
- Keisti darba…
Paladinui
-
- nepervargstu.
-
- visa laika ieshkau kito, bet nesekmingai. Be to… po velniu., dar du metai iki pabaigos doktoranturos, negi esu tokia silpnavale
Ko gero…
Nors keista, bet jei rasiu kita, kazhkodel esu tikra, kad doktoranturos nemesiu ir bandysiu derinti. O dabar, kai turiu marias laiko ir galiu daryti eksperimentus-rankos nekyla… Paradoksas…
- visa laika ieshkau kito, bet nesekmingai. Be to… po velniu., dar du metai iki pabaigos doktoranturos, negi esu tokia silpnavale
as irgi kazko pastaruoju metu darbus darau be ikvepimo… visai neidomu
gal projektas nusibodo. Taip buna
Tada juodai nesinori i megintuveli pilti medziaga "a". Bet niesti nagai pabandyti medziaga "X"
Man irgi nesiseka dirbti… Turbut pavasaris kaltas.
Reiketu geru atostogu ir gero kurortinio romano su laiminga pabaiga…
Galbūt laikas prie jūros , leisk sau pailsėti trupučiuką
O šiaip, tai manoma, kad tai paties nusiteikimas, kaip nusiteiki, taip ir būna, bet viena suvokti, o kita - įgyvendinti, nepasiduok
artėja savaitgalis
Jo, adidas… dabar noreciau kitokio projekto: "Vaiku auginimas" pavyzdziui…
Arba kokio kitokio darbo…nu visai kitokio…
taigi…darau tai, ko nenoriu. O kai nenoriu - tai prisiverst sunku. Darbo paieskos nesiseka visai, nors kazhkaip dar nepergyvenu, gal gi kada ir pasiseks…Visgi su mano specialybe nelengva kur nors prasimusti.
Bet faktas kaip blynas-meteliai bega, liko nedaug…kaip prisiverst sukrutet…>?
O gal tiesiog, kai nera didesniu problemu imam ju ieskot? Tada, aha, sugalvojam-darbas uzkniso
, ir parinames… O kai atsiras didesniu problemu, gal pamirshi kad darbas sux, gal net uzvesh
Arba ish tiesu laikas keisti profili, sriti…
gluosen tau daugiau sexso fekso reikia
o kokio darbo nori vat jei uzsimerki ir pasvajoji…
p.s. jei, kaip rasei kitoje temoje, nori gyventi name, auginti vaikus ir priziureti soda, tai reikia ieskotis ne naujo darbo, o turtingo
Sigiux… Apie savo problemas patylesiu. Turiu as ju per akis… Tai gal isisgilint i darba butu ne pro shali. Bet man tada geriau uz kauptuko ir i lysves, tada uzsimirstu…
Kur parasyta, kad man jo truksta
Kur reiketu daug kalbeti, bendrauti su daug zmoniu, keliauti.
Tokio noreciau…
Fantastika nesidomiu.
Klausau kaip aido…
O uzpakali vakar irgi sau paspardziau paspardziau.Bet nieko gero
.Buvau ,dirbau,bet kaip verciau save
,ox dieve dieve…
as gi klausiau kokio DARBO noretum, o ne atostogu
Bet buna gi tokiu darbu Ir kaip tu, Gluosne, labej atsidurei
Sako, susirask megstama darba ir tau nereikes dirbt…
adidas01 rašė:
as gi klausiau kokio DARBO noretum, o ne atostogu
Tai galetu buti kokiu prezentaciju organizavimas, destymas, pristatymai ir t.t. Na, maza ko as noriu… Man dabar reikia PRISIVERST dirbti tai, ka dirbu dabar…
KamiliuX rašė:
Kur reiketu daug kalbeti, bendrauti su daug zmoniu, keliauti.
Tokio noreciau…Bet buna gi tokiu darbu
Ir kaip tu, Gluosne, labej atsidurei
Sako, susirask megstama darba ir tau nereikes dirbt…
Lengva pasakyti…O kur tokiu darbu yra?
Vat buvau in M-1 padavus-i atranka nuejau,pakviete,o toliau- shish.
Netinku…
O ziauriai norejau…Ek