kaip padaryti money order i uzsieni?
Nesamone kazkokia - atrodo, niekas to nedaro - turiu omeny paprasta pasto perlaida, postal money order, o ne Western Union Express ar pan.
Zodziu, perku viena daikta is firmos Kanadoje (LT tokio negausi, o jei uzsisakysi per koki dealeri, tai lauksi pora menesiu ir ilgiau, o man reikia greitai). Kortele atsiskaitymu jie nepriima, jeigu uzsakymas is Lietuvos . Praso money order.
Mano bankas (VB) tokios paslaugos neteikia. Siulo ceki - ot tai aciu, po to kai jie gaus ta ceki, dar geros trys savaites, kol uzskaitys pinigus - o man, kaip sakiau, reikia daikto greitai. Del bajerio uzeinu i Vilniaus centrini pasta - ten tik Western Union Express - netinka, nes gavejas ne fizinis asmuo, o firma, nurodytas tik jos adresas. Sako, eik i Hansa banka. Hansa banke irgi - tik Western Union. Sako, eik i Snora, jie tuo uzsiima. Snore - tik MoneyGram (tas pats principas, kaip Western Union).
Gal kas zino, kur man toliau eiti?
nu paprasyk kokiu pazystamu ar pan kad ish US ar kanados ishsiustu ta mony ordery te an kiekvieno kampo gali juos nusipirkt bankuose ir currenc exchange uzh paslaugas usa ima nuo 2 iki 7$ o tu tam kazhkam tiesiog pervedima padarysi ir viskas…
Kas tas money order? Ar nebus tas pats, kaip payment order?
Tai (jei teisingai suprantu - tu nori, kad pinigus gautu imone, o tu zinai tik pavadinima ir adresa)Hanse banke galima nusiusti. Tau reikes uzpildyti Western Union//Quick Pay (skubiuju momejimu issiuntimo forma - To send a Quick Pay). Tu pildai tik kairiaja puse. Be to, tu banke turi issiaiskinti ar kompanija-gavejas yra itraukta i WU kompanijos oficialu sarasa.
sekmes!
Pabandyk si klausima uzduot forume "Lietuviai uzsienyje". Gal ten kas nors su tuo daugiau susidures. Sekmes.