kaip padaryti, kad paveixlelis pamazu pereitu i background?
su photo shop bandziau tuos gradient ir t.t. bet pf… nieko nesigauna…
biski placeu paaiskink…kaip suprast pamazu pereitu…
Bandyk primaji paveiksleli daryt pamazu baltejanti, paskui dek ji ant beckgorund padares ji transparent t.y. permatoma. Nzn nesu dirbes su photo shop bet darbo eiga manau tokia turetu but.
Gal ne taip tave supratom? O gali parodyti kokį pavyzdį?
mazdaug kaip cia : wingtsun.lt centrinis paveixlelis, tik kad cia pereina i balta, o man reiktu i auksine mazdaug…
kaip pirshtu i aki butent to ir norejau, galetum smulkiai paaiskint kaip tai padaryti? Thanks
padarai kad piešinuke vienoj pusėj būtų pats paveiksliukas, kitoj tas fonas į kurį jis turi pereiti. Tada pasidarai naują layerį, išsitrauki gradient tool, viršuj normal, tipas: linear, o spalvas turi pasirinkti, kad iš bg spalvos pereitų į transparent. Tuomet laikydamas shift per tą vietą su pele horizontaliai braukai braukai ir po truputį turėtų pradėt matytis rezultatas.
Na ziūrėk, gal tiks good-tutorials.com/track/1112 na o jei ne tas , tai paieskok “Vignette” tutorialų
Įdealiausiai tau būtų png paveiksliukas su alpha blendingu. Tik beda, kad IE nesugeba tokio paveiksliuko normaliai parodyti. Su mozilla no problem.
o ne galima taip padaryti, kad i transparenta pereitu butent tokiu budu?
em, kazkaip galima, reikėtų paiškot, gal ir rasčiau, bet kai padarysi transperent, iseksportinus atrodys bižki negražiai, taskais uzvarys, geriau daryti su iš ansto nusistatyta fono spalva, kokia pvz tu naudoji savo www. Nadar paiškosiu, jei rasiu parašysiu.
jap i know!. Todel darau taip, kai pasidarau transparent. iskarto imu atsidarau kita sio neuzdares, tenm buna backgroundas ispeistinu si ir uzeivinu ant jpg, niekas nesugenda bet vat tokio nemoku padaryti transparent
taigi jpg nedaro transperent, tik gifas, ar as kazka ne taip mastau ?
nelabai supratai ka norejau pasakyti ta prasme as is pradziu padarau transparent per photoshop ir jeigu ash uzseivinciau ant .gif man sugadintu kokybe, taciau as paimu kita paveiksliuka su backgroundu kurio man reik ir ten nupeistinu, tada persimato kas buvo apacioj ir uzeivinu, o tada idedu paveiksliuka kur yra tas backgroundas. ir susimaiso viskas ir grazu
nu tai apie ką as ir šneku, darau lygiai taip pat nes tokio transperent gražaus padaryti neišeis