Kaip padaryti kad pasikrovus pc pasikrautu tiktai winamp? need help
Naudoju win98… Sen vakare varau i tusa ir reikes mano pc kad leisti muzona… Zinau kad galima pasidaryti kad pasikrovus windowsams pasileistu tik viena kokia nors porgrama…kad nesimatytu nei start meniu nieko… Zinau kad galima pakeitus system.ini faile kelias eilutes padaryti tiap tik nzn kurias ir kaip Gal tam reikia kokios nors programos kad pasileistu tiktai winampas?
Patarkit kas ka galit ACIU
winamp.exe nuoroda dek i start>program files>startup
O kad kiti nelistu tai siulau screensaver su paswordu uzdeti.
būtų win2k, winxp, win2k3, tai paprasta būtų, ctrl + alt + del ir lock computer užsidedi, ir viskas… O win98 turbūt be spec. tools’ų neišsiversi
tai kame beda? Meties i Start->Programs->Startup nuoroda i winampa ir viskas.
Tam failiuke gali nurodyti, kad vietoj explorer.exe krautųsi Winamp’as. Nežinau ar pavyks, bet su notepad’u taip išėjo padaryti
Zinau su notpade man iseina bet su winampu neina nors ir nurodau kad tipo jis yra ten c:\programfiles\winamp\winamp.exe
O man reikia kaipnors pasidaryti kad kompas pasikrautu ir tik winampas butu… man nereikia kad matytusi jokie ten start menu ir desktopai…
taip nebus, nes jei operacine nepasikraus, tai negales ir winampas krautis
man ne reikia i start up`a isimesti tas tai cia px
as noriu pasidaryti kad kasnors kitas priees prie mano pc negaletu pvz ilysti i c diska arba kad ten dar kanors nepridarytu, bandziau su folderguoardu paslepti viska bet mete errorus kad tipo neranda ten tokiu ir tokiu failu ir win neuzsikrauna isvis
he uzdeti screensaveri
nesamone… jei as ji uzdesiu, reikes tarkim pakeisti cd… ar dar kanors… prigeres labai ta passworda galvoji ivesi ar atsiminsi
bus bus
tik reikia zinoti kaip tai padaryti… nes jei eina padaryti kad tik solitare uzsikrautu arba notepade arba koksai freecele tai kazkaiptai eina ir winampa padaryti… tik kaip?
Ui merginos nesigincykite p
taigi vis tiek papuls i c diska jei kas nores → ishsikvieti task meneger (kurio nepaslepsi) ir eini i new task → rashai explorer arba c:\ ir viskas… darai ka nori su tavo kompu. O sheip bandyk vietoj shell nurodyti kelia i winamp.exe turi gi veikti:
eini i c:\windows\system.ini
rashai ten shell=c:\program files\winamp\winamp.exe
nu ir turi veikti, tik naudos ish to mazha
jei tavo draugeliai nemate linux, tai siulau uzkrauti knoppix is boot cd. Ten pagal default uzmountintos particijos yra read-only.
kad jie zinotu kas tas task manager… is ju tokie kompiuteristai kaip is manes balerina. jie tik moka paspausti delete myguka ir ok
ok dekui uz pagalba visiems kanros sumastysiu blogiausiu atveju as vinampa suinstalinsiu i windows papke ir tada tai tikrai veiks
Gerai praleisti savaitali
ui to complicated… AS cia patc nieko beveik nesupratau px
jau pasidariau ka reikia
p
hm…na vienintele mintis kaip kelia parasei? gal nepatinka tarpai tam ini
tai kaip dose parasyk c:\progra~1\winamp\winamp.exe
o task manageri aisku paleist galima…bet jei bus labai girti …na ir jei draugeliai nelabai gaudasi kompuose tai gal ir neprisikas
ir nevarykit ant merginu o siaip operacine tai vistiek pasileis… tik shello nebus …explorerio to… taigi visos programos turi veikti… juk kai pakimba exploreris ir ji nukilini tai programos gi lieka