Kaip padaryt is kokio video formato dvd diska, kuri galeciau ziuret ant buitinio dvd

Kaip padaryt is kokio video formato dvd diska, kuri galeciau ziuret ant buitinio dvd

Ar galima sukurt dvd cd kuri rodytu su buitiniu dvd, tarkim yra failas mpeg, avi ir juos su konvertuotu i dvd formatta, kad suprastu tie paprasti grotuvai. ACIU

tai mpeg 1 ir mpeg2 groja paprasti grotuvai. bet i viena cd ju neitalpinsi. siaip tai is divx ar mpeg jei nori dvd daryt tai DVDsanta arba Winavi video Convertor rekomenduociau dvdsanta.com/winavi.com/video-converter.htm tada pasidarysi vob failus ir su nero issikepsi DVD video. o siaip tai sitos programo pacios gali irasyt dvd pries tai pasidarius su jomis vob

keliais žodžiais klausimą visai suvėlei. nori į DVD įrašyti DivX ir XviD filmus? laisvai. Nori kad skaitytų DVD grotuvas? laisvai, jei tik tuos formastus jis palaiko.

Kažkuris XviD kodekas leidžia įtraukti interaktyvius komponentus (meniu, titrų ir kalbų pasirinkimą), jei klausi, ar pats gali sukurti tokį diską, kaip DVD. Bet DVD formato tuo atveju naudoti neverta, geriau glaudesnį. žodžiu, panašiausia, kad pasiklydai ko nori klausti

o taip kaip su garsu ten buna irgi tam vob faile?

vcd nelabai. geriau SVCD. eMJei

o taip kaip su garsu ten buna irgi tam vob faile?

ziurau ne visi supranta mano klausimo, paaiskinsiu smulkiau: turiu susikapturines is kameros filmuota medziaga itin geros kokybes su efektais ir t.t. ant PC rodo viskas ciki, bet reikalinga kad rodytu ant DVD buitinio nes ne visi gi turi tuos PC todel ir klausiu. Taigi topo centre dvd po 333 Šypsena

Jei filmukai jau padaryti (jei ne tam naudojau pinnacle studio)naudoju DVD MovieFactory 3 Disc Creator.

siaip tia kiek dariau tai tos programos viska i situos vobus sudeda ir kai kepi dvd tuos vobus as bent jau perkeliu i video_ts o audio_ts palieka tuscias

Jei turi gera kompa, tai 20 min laiko uzims konvertavimas, o tai gali padaryti su nero ,renkiesi video cd ir viskas,rodo labai gerai,pas mane p4 2,8 ghz konvertuoja apie 25 min

Man iskilo tada dar vienas klausimas, jei kas ciupinejo PINNACLE studio, ten yra punktas make dvd disk, ar programa tik iskepa mpeg’a i dvd ar padaro normalu dvd diska? ACIU

Man iskilo tada dar vienas klausimas, jei kas ciupinejo PINNACLE studio, ten yra punktas make dvd disk, ar programa tik iskepa mpeg’a i dvd ar padaro normalu dvd diska? ACIU

Atsipeikek , dvd diska gaminsi ilgai ir nuobodziai ir ne viena valanda lauksi kol ten sukonvertuos, tau zmogus sake apie dvd, o ne apie vcd, kurio isvis nereikia konvertuoti!

vienas pastebejimas norint ziureti is kompo per buitini DVD perrasant reikia atkreipti i kompaktus jie buna minusines matricos ir pliusines matricos va tiksliai nezinau taciau lygtais minusine matrica ant buitinio DVD