Kaip nutraukti sutarti su TELE2?

Kaip nutraukti sutarti su TELE2?

Kaip tai vyksta ir ar tai imanoma?Jei pas mane sutartis 18men.Ir paimtas telefonas,bet as noriu praejus 6 men.atsisakyti tele2 paslaugu?

Sumokesi uz 12 menesiu, ir sutartis bus nutraukta. Jei turi sutarti galetum pasiskaitytNekaltas

B.Ybi as dejau ant to supisto tele2!!Gaidziu gvardija!Zmonai atsiunte zinute tipo jusu nesumoketa uz gruodzio men. Ir jums bus apribota galimybe skambinti,nors prie mano akiu dar mokejo snoro kioske!Debilizmas netas zodis!

[quote] tomkutis:
B.Ybi as dejau ant to supisto tele2!!Gaidziu gvardija!Zmonai atsiunte zinute tipo jusu nesumoketa uz gruodzio men. Ir jums bus apribota galimybe skambinti,nors prie mano akiu dar mokejo snoro kioske!Debilizmas netas zodis!
[/quote]

Nu jo kartais jie supjauna gryba, bet toki atveji tai turetu issiaiskint. Jus gi vis tiek turit kazkoki ceki ar ka nors, to turetu pakakt.

reiks kvituka i atstovybe nunest, ten viska turetu sutvarkytTaip

viskas visada imanoma. tik kaip visada… kainuoja Nekaltas

na,
man su bite gsm buwo kiek paprasceu,
paskambinau ir sakeu kad pameceu mob,
tai,
jei man sako kad duosim nauja kortele…
tai,
as sakau ka man weikti su ta kortele jei as neturiu mob,
tai,
jie man sako nzn,
tai sakau nutraukit man sutarty arba duokit nauja mob,
tai,
jie man sako: gerai nutrauksim,
tai nuwaziawau y bite gsm salone sutwarkeu dok,
tai kita menesy man neaciunte nieko…

Bbd ant taves Snoro kioskas kuriame mokejai. Nepervede i Tele2 pinigu.
Pasimokes gal pereisi ant Hansa.net

Ale ir izulumas koks tavoCha cha Uz grazias akis ?Šypsena

nuz,
reikia kaip nors suktis Kietas

pas man panasiai, ant imones buvo paimti pora tel. po savaites ateme ji is
darbuotojos vaiko… nu ka zajava i mentura apie tai … nzn kaip ten baigesi bet parasius prasyma bitej su atitinkamu paaiskinimu daugiau saskaitu nejo uz ta nr.

[quote]
fatun rašė:

na,
man su bite gsm buwo kiek paprasceu,
paskambinau ir sakeu kad pameceu mob,
tai, …

Viskas grazu ir teisingai, jei ne vienas "bet"
Isivaizduok T2 dabar pradeda dalinti telefus arba nutraukinet sutartis Šypsena
O siaip tai teisybiu teisybe, pvz anglijoj tai ateini pasakai kad dingo telefas ir pasiimi nauja. Ten net draudimas yra spec tam, bet cia jau kita tema…

neimanomaCha cha

Tiesiog isnaudojami ir apgaunami tie zmones kurie neturi babkiu,pamato kaip pigiai telefonas ir ima nors kad tampa tele2 vergu tuo metu nepagalvoja.Dziaugiuosi kad pas mane omnis. Šypsena

sutartis lengvai nutraukiama, tiktais nueini is atstovybe, pasakai, kad nori nutraukt sutarti, tau duoda kvituka uz likusius menesius, sumoki uz juos, nutrauki sutarti, pasirasai, isitikini ar viskas tvarkoj, ir imi brangeesni rysi ir mobiliaka is bites ar omnio…wat

TELE2 net ir praradus telefona sutarties nenutraukia. Isduoda nauja SIM kortele ir turi moketi iki pat sutarties galo Liūdnas

o turetu but kitaip??? nebejuokinkit jus… tipo jei noretum omny ar bitej atsisakyt butu kitaip…

sudarikyte neterminuota sutarti ir maziau problemu turesit

Zmones su TELE2 sudaro sutarti, kad gautu telefona uz lita. Dar neteko girdet, kad kas pasirasytu neterminuota sutarti TELE2 kompanijoj.