kaip nuotaikos

kaip nuotaikos

laukiu nesulaukiu kaip pradės balsus skaičiuot Gerai Taiptikiuosi pensininkai nebuvo labai aktyvus ir už grybauskaite labai daug nepribalsavo Taip

F1 ziuriu, net pamirses buvau tuos rinkimus… Šypsena

Hamiltonas vel laimejo, gali neziuret Cha cha

f-1 lieviausias sezono etapas Blogai

o ka prabalsuot reikejo uz rope ,ar tomasevsky ? Cha cha

Kad ir kaip nemėgau Grybauskaitės, bet nebuvo už ką kitą balsuot Ne

Kodėl aš kažkam turėčiau aiškintis? Ypač internete? O šiaip, pseudo debatai tv eteryje nieko gero neparodė apie kitus kandidatus. Grybauskaitė bent gėdos nedaro užsienyje.

as tai uzparpiau Miegantis po pietu ir pasibaige mano balsavimai Linksmybės Cha cha

Man tai būtų išvis nesusipratimas balsuot už Zuoką, bet aišku jums kaip Vilniečiams px korupcija, ryšiai su AMB,Rubikonu ir panašiai. Pats tas kandidatas į prezidentus, nu naxuy Juokiasi Juokiasi Būtų panašiai kaip pas italus Berluskonis, mafija ir kita xujne ir px, sėdi jis valdžioj ir vargo nemato. Nu dabar nebesėdi Cha cha

na mes darbe juokavom kad reikia balsuot uz zuoka kad vilniu pagaliau ramybei paliktu Cha cha

Keista, kai rinkimuose vyrai yra kurwos o vienintele moteris turi kiausus.

Zuokas zajabys, bet jis da per jaunas but prezidentu, be to v padlu kazkaip- jo dar reikia Vilniui. Cha cha

Kosmoz, px, kiti dar lievesni. Rusai tegu eina išvis naxuy, su jais geriau neturėti reikalų, nebent tau patinka bučiuot kojas. Ten verslui visalaik buvo blogai, nes su rusais nežinosi ką jie sugalvos. O ką Europa? Poxui tai Europai tie akibrokštai, jie žiūri, kad jiems reikia dujų ir px. Ir išvis Europa su barzdotais transvestitais irgi naxuy Taip Cha cha

Acuktuvaz-> nieko keisto, eurovizija paziurek

as tai visus isbraukiau ir uz paksa prabalsavau, uz tikraji prezidenta Gerai

Eurovizija yra cirkas. Ne pirma ir ne paskutini karta ten pedrylos dalyvauja ir laimi.

Geriausia, kai valdančiųjų partijų kandidatai gydo, kaip lietuvoj kiekvienas gyvena žemiau skurdo ribos ir kaip jie visą tai pakeis tapę prezidentais. Gerai

Kam gali vadovauti butaforinis prezidentas? Ji galių tokių neturi. O energetika pas mus sumauta jau nuo nepriklausomybės laikų Nekaltas

pasipils biuletenių nuotraukos su prikolais Cha cha