Kaip "nukabint" labai gražią merginą...

Kaip "nukabint" labai gražią merginą…

Labas vakaras, Kiek pagyvenęs Lietuvoje, jau pramokau šiokių tokių įdomesnių frazių LaimingasKaip sakant - atėjo ir laikas merginoms, nes sausom dienom metas baigtis… Susitikau vieną žavią merginą, taiau ji man rodos per žavi man… PavargęsJi yra nepilanemtė, tačiau į ją pažiūrėjus to tikrai nepasakysi, duosi minimum 23… Pastoviai mokosi ir sportuoja, daug praleidžia laiko su savo draugėm, tačiau nebijo ir susitikti su manimi… GeraiSUsitikimas buvo vienas, todėl pradžia buvo šiokia tokia, tačiau klausimas slypi čia…**Jei noriu sužavėti merginą, kuri, mano manymu, yra per gera man, kokių priemonių imtis, kokį žingsnį žengti, kur būtų taktiškiausia pakviesti ir kada viską prisipažinti ???**Būčiau dėkingas už nuolankius atsakymus, be jokių “padjobkių”. Ačiū Labas

o savoj salelej palikta mergina jau px? Juokiasibeje,‘padjobkes’ yra mano zodis. Ignoruoju

“Px” kiek pamenu vienodai… Na ne vienodai, tačiau laikyti ištikimybe ir nuo to kentėti yra tikrai sunku. Nesakau, kad jau pasiruošęs sieti gyvenimą su šita nauja pažintimi, tačiau bent patenkinti poreikius… Cha cha

kaip uzsienietis sakyciau puikiai moki LT gramatika ir netgi skyryba,kuri yra viena sunkiausiu.ganetinai idomus reiskinys.

Tai vienas iš privalomų dalykų, ką turiu išmokti Lietuvoje. Ko iš tavo rašybos nepasakyčiau Ne LaimingasTai gal gali duoti kokių patarimų, tik rimtų, o ne savų tradicijų besilaikant su “padjobkėm” Nekaltas Mirkt

Gaidy, pedofile, pasitrauk nuo nekalto kūdikio !!!

Kazko tais pasmirdo italais Baisu

Priswilo makaronai. Veee

Riteris Apkabinimas WA TIKRAS WYRAS tox koki kiekwiena lietuwaite gawusi butu laiminga Cha cha MANAU LIETUWISKI CEPELINAI Geriau nei italiani makarani Baisu

italas o makaronu kabint nemoki, geda turetu buti Laimingas

Kokia gėda, jį mikrobai ėda Kanda. O dėl kiekwienos, tai, ačiū kristai už gerą žodį, bet kiekvienai gerai nebūtų, kaip ir su tawim, nemanau, kad wisiems liet uvaičiams būtų čiki Gerai

tai cia apie mane Juokiasi

O tu nori už manęs tekėt?

o pasipirsi?

tipo paspirt reikia? Juokiasi

nu tipo jo.

Nori mane paspirt, o po to tekėt, ar aš tawe paspirt turėsiu Laimingas

jei manai, kad ji tau per gera, geriau isvis su ja neprasidek Gerai Taip Mano vienas Vyras vis kartodavo, kad as verta geresnio, tad pati viena diena tuo patikejau ir ji meciau Gerai

Ačiū Nereidai , bent už vieną normalų komentarą Labas

Toks jausmas, kad jei apie lietuvių vaikinus šneka, kad pas juos po pažastimis džiunglės ir dvokia, tai visi jie tokie ir yra… Nemanau Nekaltas Tad, nedarykit tiesmukiškų savų nuomonių apie italus.