Kaip nepasiduoti depresijai?Pasikelti nuotaika? Ir nepasinerti i apmastymus?

Kaip nepasiduoti depresijai?Pasikelti nuotaika? Ir nepasinerti i apmastymus?

Nelaimes prasidejo apie birzelio 3d.Apie 23 val paskambino krikstomama ir pasake kad mano pusbrolis papuole i avarija, po keleto dienu mane buvo uzpuoles psichinis manijakas…Isvazevau i kaimeli(anykscius)Pas savo pusbroli aplankyti…Anyksciuose nuo velyku draugavau su vienu vaikinu(Donatu), susitikau su juo ir pan…pabuvau savaite ir gryzau i kauna.Birzelio 24 isvazevu vel i anykscius…Pabuvau iki sekancio tragisko ivykio liepos 18, ta diena berods penktadieni su visa kompanija(Su Donatu mazdaug pries savaite buvom isiskyre)isejom is pradziu pasimaudyti prie uztvankos, as nesimaudzeu…Buvo 20:30 kai atejo Marius dar vienas vaikinas is tos kompanijos… Nepasakosiu smulkmenu kas ten buvo ir kaip nes nenoriou prisiminti, bet jis vos nepaskendo…Buvo zeuru, Mariu be samones isveze i ligonine…Su visa kompanija prie ligonines buvom iki 24 val kol ji isveze i Vilniu… Po keletos dieneliu gryzau i kauna , uz poros dienu atvazevo ir pusbrolis,pabuvo pas mane 2 dienas ir isvare pas drauga kuris gyvena kaune(kaip ir as)28d. ryte pasambino pusbrolis ir pasake kad Marius isgulejes komoje 10 dienu mire… Kita diena isvazevom abu i anykscius, nuejom i pasarvojimo sale, as isbuvau prie jo visa para,nesinorejo nuo jo trauktis nei per milimetra…Kita diena buvo laidotuves ten nualpau …Dar Donato kelemos pavydo scenos mane visiskai isekino…Ir dar reikejo eiti i komisarijata ir aiskinti kaip viskas buvo…Pries savaite buvo atvazeves pusbrolis ,jis isejo i miesta vienas diena ji uzpuole sumuse ir ateme mobilu… Jau nebezinau ko laukti, ko tiketis toleu? Neiseina sypsotis, norisi tik verkti…?Atrodo kad niekas manes nesupranta… Kaip pasikelti nuotaika ir kaip isbristi is tu apmastymu…? Nebegaliu…

Oj zuika, uzjauciu…
Mano patarimas: tik nebuk viena, aplankyk draugus arba pas save juos pasikviesk, pabuk su seima ar giminem. Taip lengviau kariaut su slogia nuotaika…

sewbas baubas apsilanke…o ejj rimtaj taj net nzn kajp galima butu tau padeti…gal nuejk pas kjoki extra sensa ar kajp ten tas wadinasi…gal pades…

Laikykis pupa!As su tavim!
Viskas bus geri!patysi…Apkabinimas

tokiuo atveju tik nesedek prie kompo…nepasinerk i visas virtualybes kur tikrai nesutiksi tvirtu paguodos zodziuNe iseik i lauka…Ikvepk gryno oro, ir betkokia kaina nusisypsokTaip paprasyk draugu pagalbosTaip, tevu ar siaip giminiu… Neisies? skambink nemokamu pagalbos telefonu… Atrask sviesiu prisiminimu is anksciau, perziurek nuotraukas su smagiais nutikimais. Uzimk savo laisvalaiki - muzika, piesimas, sportas, parduotuves (kaune atrodo gyveni - visa laisves aleja…) Nueik cia kad ir paziuret i kitus…Prisek ant fontano…nepades?
Nueik i koki chata, Mirc ar kitur ir susirask drauga vienam vakarui …Isipasakok… gal tapsit tikrais draugais?
Iseiciu yra daug… Nueik kad ir i baznycia…Bent patyleti , gal apdes?
Tik nesustok Ne nepasiduokNe ir nepasilik vienisaNe

wUPs1 nuostabus tavo patarimai Gėlė, gal pades temos autorei Apkabinimas
Laikykis, ash tave palaikau !

aciukas, jusus zodzei tikrai paguodze Šypsena

Saule laikykis is visu jegu!Drovus
Stenkis apie tas baises nelaimes negalvoti,as tikrai tave nuosirdziai uzjauciu,ir dabar liudziu kartu su tavim,gal tau truputi palengvesMirkt
Uzsiimk kokia veikla kuri isblaskytu tavo niures mintis,susirask vaikina galbut,gal jis tau pades. TAIGI SEKMES ZUIKALūpos

Tik ziurek, nepaluzk, stiprybes Gėlė

pasigerk… man padejo… Nežinau

Priesingai. Negerk!!!Ne
Tikrai nepades. gal ta wakara ir lengwiau bus, bet ryte bus dvigubai sunkiau.
Cia is sawos patirtiesTaip
wa. kuo daugiau buk su TIKRAIS draugais. susirask waikina, kuris suprastu ir uzjaustu. Galwok wisada apie ka nors linxmo gaiwaus wasarisko…
Turetu padet.
Labas

o man padejo… vakare skaudejo sirdi, o ryte galva… Cha cha

Ne gerti tikrai nezadu… Nes jau buvau ir pasigerus ir pan ir tai nera iseitis… Kas jeigu as po kiekivienos nesekmes pradeceu gerti tai buceu alkoholike ir tiek…

ne po kiekvienos, o uz visas iskart… na tau daug tu nelaimiu… o pas mane siuo metu tik viena… bet irgi didele Nežinau

kas nutiko?