kaip mesti rukyti?
nu va norejau paklausti kaip jums pasiseka mest rukyt ash chia bishki susiderejua ish vyno butelio,kad mesiu rukyt nuo rugsejo 1d aisqu ir pati noriu
bet kazkaip abejoju, kad man isheis
juk man teip patinka tuos dumelius traukt
bet ash labai nenoriu pralaimet
oij nzn.nerukau.
o tau sekmes,zhiek nepralaimek
kramtyk daug daug gumos ir stenkis nepirkti rukyt ir maziau galvot apie tai
Sekmes
kaip mesti, taj as nzn, nes nerukau…bet regis, jog pradeti yra daug lengviau…
bet tu pasistenk…ir pavyx…reikia tik buti labaj atkakliaj…
lengva jum shneket gumai tai pinigu reikia ir dantys gadinas
kad pradet lengviau negu mest tai cia aisqu kaip diena
pirmiausia reikia TIKRAI noreti. tiesiog pasakai sau NE, ir viskas baigta. pamirsk.
Geriausia isvis nepradet
O mano tevux padare taip:Nusipirko skaitmenine kamera issimoketinai,tad turi per 2 metus issimoketO jis paskaiciavo,kad jei tuos 2 metus nerukys,ta kamera ir iseis
Dabar ir neruko
Valgyk saulegrazas
Sekmes
nerukau,nzn…bet girdejau,kad galima pamirgis ciza i piena isdziovint ir surukyt…tipo gyvenime i cizas nebegalesi ziure…cia girdeau taip…anyway sekmes
nereikejo pradeti
Kaip man slykstu kai
Na zinau gera buda,bet siaip reikia tam laiko,mazinti cigareciu kieki,bei silpninti jasStenktis sumazinti,nikotino priklausomybe
_Sekmes
Gerk daug pieno
pradek sportuot ir jausi kaip sunku sportuot kai rukai ir is karto noras praeis rukyt
krc tokiu temu jau buvo ne viena ir jai biski archyve pasiziuresi tai rasi patarimu daxuha su biski
Paimk ir mest kuo toliau! Tiesa sakant, nezinau…
As ir esu nusprendusi ta pati padaryti,ir jau dvi dienos kaip laikausi…Paprasciausiai bandau kazkuo uzsiimti,nes kai nieko neveiki,tai ir lenda mintis,kad gal reikia eiti kur parukyti.Pati to labai noriu,ir siaip vaikinukai sako,kad jiems labiau patinka nerukancios merginos…
taip va paimk ir mesk shiaip nuo nusiteikimo priklauso…
kazkada toose vienam sedejau tai visi ruko, as turiu cizu, bet is principo visa vakara nerukiau…
tik i kaimynu darza taikyk ir ziurek kad kokia bobike vedziodama suni neuzciokintu