Kaip MCB
Kaip MCB, tik sysiot mažiau.
kas cE? arbatos rinkinys?
Gal man isimest i bagazine ir nufotkint bangai Colonwel 3 bačkas? kodel man jas padovanojo bbž
Tiesa, Auri. Prasiviriau ryžius ,afygieni. Aciu Auriui Bet uzknisa,padariau foto ir i kėš and kėri, ta lentyna uzpildyta. Bet to gamintojo tu ryžiu nera.
Signet čia. Ir humidoras, kiek pažiūrėjau.
Dr, su tais rudais keistais pabandyk dar - irgi geri.
Gerai nuotrauka idėta
Pasakokit apie ryžius - įdomiau už nakčiaus raDlankius
Auri, ****u nx tuos rudus jiekologiskus kažkada bandziau pamandravot,plovo visas turinys i tirele suvire,bet tie kazkokie rudi po geros valandos taip ir neišvire
Sitie tavo geruliai,realiai be galimybes blogai išvirti,birus
nu nx sąnaudos tokio mažo, lengvo kibiro
taigis px, sake db padarys ant 90 vazinet, o naujobiniai jau ardosi kaij ideja zajabys
Robi ten zurnalistai be jokio suvokimo ziuri i momentines, ir px kalnas nuokalne, pries veja pavejui. Svarbiausia pagauti skaicius straipsniui…
Dr cia apie basmati scotti ryzius?
Kas ten per eksperimentas su Yaris GR?
15min.lt/gazas/naujiena/gatve/eksperimentas-kiek-ir-kieno- saskaita-sutaupytume-vaziuodami-leciau-nei-dabar-leidzia-ket-221-16629 54matavo sąnaudų skirtumas tarp 90km/h ir 130km/h kas gaunasi, nustebino kažkaip kosmosą valgo ta 3cyl zalūpa
O kas čia turėtų stebint? Nėra galingų ir tuo pačiu ekonomiškų (išskyrus, aišku, legendų legendą e39 3.0D)
Kažkokią Corolla GR išleido su 300 kumelių. Skaičiau, kad jankiai jau mušasi prie užsakymų.
Beje, spėju, taupumo sumetimais Pnvž-Vln važiavo 130, o Vln-PNvž - 90. Ko pasekoje neįvertino dominuojančios vėjo krypties, kuri, mano gausia patirtimi važiuojant šia trasa Ford Sierra 2.3D 67 AG, daro esminę įtaką kuro sąnaudoms ir, 2.3D atveju, max greičiui