Kaip manote?
Papraschiausia zhmoguj acibodo tajp gyvent.Jis nori paragawti ir kitokio gyvenimo.Arba jis pradejo vartoti narkotikus,o nuo ju taj uliuliu ko gali booti
Parakas rašė:
Kas pasidaro zmogui, kad jisai turejes seima, gerai apmokoma darba, staiga atsiduria ant bedugnes ribos?
Tada jis pradeda laviruoti ant to krasto: kas laimes: gyvenimas ar kazkoks krastutinis savinaikinimo procesas. Kiekvienas savo gyvenime esame patire tai: palieka draugas, dingsta darbas ir viskas rieda zemyn. Reikia moketi pasikelti. Kaip sakoma: nesvarbu kiek kartu kritai, svarbu kiek pakilai. Tada labiausiai padeda draugai - tikrai geri draugai ir seima-tevai, nes kartais antra puse pradeda nesuprasti…Yra tik vienas patarimas: laikykis…ir stiprybes.
Nieko tam zmogeliu nepasidaro arba pasikaria arba nusoka nuo savo namo stogo!
Kas pasidaro zmogui, kad jisai turejes seima, gerai apmokoma darba, staiga atsiduria ant bedugnes ribos?
nofuture: kodel kolkas
niu as ir buvau pikta
reikia gi savo eziuka kartais paauklet …
matyti veidai
jau pazistami zmones… bent jau kolkas
shrnz: maladec, puikus komentaras bet bijodamas agresyvaus pigiausio pigiausio - savo veido nefotkinau
sheip man rodos kad netinkat vienas kitam.bet tei tik is sono ir tei tik imho…
kazkokia pikta
nius as nzn, bet ji atrodo laimingesne prie to kur sekancioj photo o ne prie savo kadro
aš čia jau visai “nebaisus”
Roxaniuke… pikta
o,kokie zmones…
labai pazystamas zvilgsnis …