kaip manote ar suage tie kurie zhiadhia kompiuterinius zhaidimus?

kaip manote ar suage tie kurie zhiadhia kompiuterinius zhaidimus?

Man 18.ir gana dazhnai lankaus ineto kavinese ir komp. klubose.Mano tevai mane apkaltino nesubrendimu,atsakomybes stoka ir dar bala zhino kuo…Liūdnas

hmz…na jei tu ten lankaisi kasdien ir negali atsitraukti nuo kompo galbut tai nelabai geraij Ne taciau jei kavinese apsilankai tik retsykiais ir pazaidi savo megstama zaidima,nematau nieko blogo Nekaltas yra zymiai vyresniu zmoniu kurie zaidzia kompiuterinius zaidimus Taip

Mano tevas kuriam 42 m. dar dabar zaidzia visokius "rel war"
todel, man atrodo, normalu, kad tu dar zaidi zaidimus as irgi zaidziu ir cia nieko tokio… Taip
Ir nereikia per daug kreipti demesio i tevus Kietas
Jie musu nesupranta…Nežinau
kissKITOKIA Žvaigždė

šiandien pusdienį ką tik iš lovos išlipus žaidžiau need for speed 6: hot pursuit 2 ir vistiek vis dar jaučiuosi suaugus… Cha cha

jei jiems patinka zaist, tai tegul zaidzia Taip nematau cia nieko blogo Šypsena

mano svainis (jam25) zaidzia juos kiaura para, nes turi sukurt zaidima pats. taigi jis gauna daug babkiu uz tai kad zaidziaŠypsena

Suauge tik tuo atveju jei zaidimai zaidziami laisvu laiku, o ne pvz. kai yra sveciu ar kas nors panasaus. Kai zaidi ir nebeturi laiko nei nusipraust, nei zinutes parasyt, o valgai zaisdamas, tada tu rikrai nesuauges, bet jei taip nera, tada manau viskas tvarkoj. Kartais reikia, netgi manŠypsena