Kaip manote, ar geriausi dalykai pasaulyje yra nemokami?

Kaip manote, ar geriausi dalykai pasaulyje yra nemokami?

Ar manote, kad geriausi dalykai yra nemokami ir kas jums yra tie GERIAUSI DALYKAI?

Pasidalinkite savo nuomone Gėlė

Nu man reikia rasini parasyti tokia tema. Nu pvz. geriausias dalykas pasaulyje yra meile. Jos uz pinigus nenusipirksi, tai ji nemokama. Kitas geras dalykas - vasara, uz ja taip pat moketi nereikia ir pan. Cia tik pvz buvo Nekaltas

draugai ir meile

ApkabinimasMyliuApkabinimas

ŠirdisŠirdisŠirdis

tejp.drawgajApkabinimas ir mejleŠirdisŠirdisŠirdisMyliuGėlėLūposDovana

…miawŠirdis

mjio, turbut nemokami. Pvz.:ApkabinimasŽvaigždėBučkisŠirdis ir daug kt. Laimingas

Šiaip tai nemokamai dažniausiai gali gauti š… kokį arba į galvąCha cha O šiaip geriausi dalykai yra brangūs(čia aš kalbu apie materialus dalykus).

Blogai mergyt mąstai, kad jei už pinigus nenupirksi, tai vadinasi nemokama… deja - meilė yra labai brangi, už ją turi daug sumokėti, kartais ir pinigųNekaltas

oras nemokamas…jis geriausias…as cia nusisneku,bet jus gereu tylekitPavargęs

nemokami mejleMyliu, drawqajLaimingas, lajmeTūsas, nemokami uzkandzija parduotuwejeCha cha

Viskas yra mokama Taip o geriausias dalykas tai kasdien gerai isimiegoti Taip

Na drysciau teigti kad meile mokama Taip Mokama asaromis, kancia Taip
Draugai… na gal ir nemokami…
Tevai- mokami savo asaromis…
Daug kas mokama isties Taip

Na taip, uz viska reikia moketi, bet ne pinigais. Supranti, meile gali dalinti nieko uz tai nereikalaudamas, tada ir gausi ja. O jei meile ir pinigai susikerta, tai Širdis jau nebebuna tikra, nuosirdi. As taip mastau

palaikau tavo nuomone, kad visi geri dalykai pasaulyje yra nemokami. O tie geri dalykai ne materialine prasme.

Na manau dauguma yra girdeje posaki The best things in life are free O gal todel jie ir vadinami geriausiais, kad ju uz pinigus negausi, o turi uzhsitarnaut(meile, draugyste) arba tiesiog sulaukt (vasaraCha cha)…

Na ash tau jau kaip ir sakiau… Geriausias pasaulyje dalykas yra gyvenimas… O jo kaip ir nenusipirksi…

Oras, kuriuo kvepuoju;
Saule, kas ryta sutinkanti mane arba shiek tiek paveluojanti zhiemos metu;
Vaizdas pro langa;
Kaimyno shypsena, pasakius jam "labas rytas";
Vaiko zhodzhiai "Myliu tave labiau uzh Vilniu" Cha cha

Tai geriausia ir svarbiausia. Ir tai nekainuoja…

labai grazhus zhodzhiai ir daug tiesos Gerai

manau,kad gyvenime ne pinigai svarbiausi…labai gera yra izhvelgti kokius mielus dalykus,ar kazhka jausti…ar kazhka daryti tai kas patinka,kur neriekia pinigu…
kai kurie zmones negali gyvent be pinigu…ir mano kad geriausi dalykai tai tik pinigai
o ash manau kitajp…

meile namai ir siluma… taciau uzdaugeli dalyku tenka moketi:dovanos, saskaitos, pramogos ir t.t…