Kaip manote, ar geriausi dalykai pasaulyje yra nemokami?
Ar manote, kad geriausi dalykai yra nemokami ir kas jums yra tie GERIAUSI DALYKAI?
Pasidalinkite savo nuomone
Nu man reikia rasini parasyti tokia tema. Nu pvz. geriausias dalykas pasaulyje yra meile. Jos uz pinigus nenusipirksi, tai ji nemokama. Kitas geras dalykas - vasara, uz ja taip pat moketi nereikia ir pan. Cia tik pvz buvo
draugai ir meile
tejp.drawgaj ir mejle
…miaw
mjio, turbut nemokami. Pvz.: ir daug kt.
Šiaip tai nemokamai dažniausiai gali gauti š… kokį arba į galvą O šiaip geriausi dalykai yra brangūs(čia aš kalbu apie materialus dalykus).
Blogai mergyt mąstai, kad jei už pinigus nenupirksi, tai vadinasi nemokama… deja - meilė yra labai brangi, už ją turi daug sumokėti, kartais ir pinigų
oras nemokamas…jis geriausias…as cia nusisneku,bet jus gereu tylekit
nemokami mejle, drawqaj
, lajme
, nemokami uzkandzija parduotuweje
Viskas yra mokama o geriausias dalykas tai kasdien gerai isimiegoti
Na drysciau teigti kad meile mokama Mokama asaromis, kancia
Draugai… na gal ir nemokami…
Tevai- mokami savo asaromis…
Daug kas mokama isties
Alkoholis rašė:
Blogai mergyt mąstai, kad jei už pinigus nenupirksi, tai vadinasi nemokama… deja - meilė yra labai brangi, už ją turi daug sumokėti, kartais ir pinigų
Na taip, uz viska reikia moketi, bet ne pinigais. Supranti, meile gali dalinti nieko uz tai nereikalaudamas, tada ir gausi ja. O jei meile ir pinigai susikerta, tai jau nebebuna tikra, nuosirdi. As taip mastau
palaikau tavo nuomone, kad visi geri dalykai pasaulyje yra nemokami. O tie geri dalykai ne materialine prasme.
Na manau dauguma yra girdeje posaki The best things in life are free O gal todel jie ir vadinami geriausiais, kad ju uz pinigus negausi, o turi uzhsitarnaut(meile, draugyste) arba tiesiog sulaukt (vasara)…
Na ash tau jau kaip ir sakiau… Geriausias pasaulyje dalykas yra gyvenimas… O jo kaip ir nenusipirksi…
Oras, kuriuo kvepuoju;
Saule, kas ryta sutinkanti mane arba shiek tiek paveluojanti zhiemos metu;
Vaizdas pro langa;
Kaimyno shypsena, pasakius jam "labas rytas";
Vaiko zhodzhiai "Myliu tave labiau uzh Vilniu" …
Tai geriausia ir svarbiausia. Ir tai nekainuoja…
KamiliuX rašė:
Oras, kuriuo kvepuoju;
Saule, kas ryta sutinkanti mane arba shiek tiek paveluojanti zhiemos metu;
Vaizdas pro langa;
Kaimyno shypsena, pasakius jam "labas rytas";
Vaiko zhodzhiai "Myliu tave labiau uzh Vilniu"…
Tai geriausia ir svarbiausia. Ir tai nekainuoja…
labai grazhus zhodzhiai ir daug tiesos
manau,kad gyvenime ne pinigai svarbiausi…labai gera yra izhvelgti kokius mielus dalykus,ar kazhka jausti…ar kazhka daryti tai kas patinka,kur neriekia pinigu…
kai kurie zmones negali gyvent be pinigu…ir mano kad geriausi dalykai tai tik pinigai
o ash manau kitajp…
meile namai ir siluma… taciau uzdaugeli dalyku tenka moketi:dovanos, saskaitos, pramogos ir t.t…