Kaip manote, ar A.Zuokas geras meras Vilniui?
juokingas tas Zuokas - va ubagus nuo bazhnyciu bando nuvyti:
http://www.banga.lt/index.php?sess=news_wnews.NewsFull.106_3bd5432eec51a
Ramas rašė:
Zuokas - meras geras, bet va su dviraciais tai prasove. Man is anksto buvo aiku kas bus su tais orandziniais 
Lietuviams tokios akcijos dar per anksti - dar nesubrendo
cia juk ne dviraciuose esme, dviratukai tai kapeikos
cia didesnes babkes plaukioja, kad ir toje dviraciu istorijoje
tema apmastymams: kas daugiau kainavo, dviraciai ar takeliu ir parkavimo aiksteliu irengimas?
kita tema: kas tai atliko? kokia tvarka?
pamastykit gerai… 
Meras negali buti ‘geras’, meras turi dirbti… o Zuokas nors ir populizmo nevengia, bet juda… bet tuo oranzinius stovus is gatviu tai tegul susirenka…arba bomzai tegul i metalo lauza greiciau tempa… Ech, galėjo tuos dviracius mokykloms/vaiku namams isdalint, vis daugiau butu naudos, o dabar puse tai garantuotai cigonai i tabora nusitempe…
Zuokas - meras geras, bet va su dviraciais tai prasove. Man is anksto buvo aiku kas bus su tais orandziniais 
Lietuviams tokios akcijos dar per anksti - dar nesubrendo
Gerai pasakyta ramios.bites

gerb. vilnieciai ! va ka ash jumi pabylosiu ! ar ne metas Jusu merui baigti niekus ir imtis rimtu darbu ? gal jau pakax tenkinti savo egzhibicionistinius poreikius I’te ar saplvoti dviracius bei kitas transporto priemones ??? bo vakar teko susidurti su rimtesne miesto problema. taip taip, ash kalbu apie viena didele bala po lietaus virstanciu Vilniumi. vazhiuoji savanoriais, o ten ish kanalizacijos shuliniu virsta fontanai - irgi mat miesto landshafto puoshmena. jau nekalbant, kad bandant pravazhiuoti momentais jau nesupranti, ar mashina dar vazhiuoja, ar jau plaukia. supranti, kad jau parejo visishkas pyyyp, kai vanduo apsemia puse salono 
panashu, kad tokiomis dienomis Vilnius - ne "shiaures Atenai". ir net ne "shiaures Venecija". geriausiu atveju - "shiaures Zimbabve"
((
dabar, visu pirma,kaip tikru tikriausia, grynu gryniausia sostines gyventoja tarsiu zodi apie savo miesto mera…hm, siaip tai iki siol as jo negaliu perkasti. Suktas zmogus, net labai, taciau neturiu nieko pries tokius valdininkus, kurie ir ima sau i kisene, taciau matomi ir ju darbo rezultatai. Vilnius su kiekviena diena man tampa vis grazesnis ir patrauklesnis, manau, kad galima butu igyvendinti dar daug daugiau ivairiausiu projektu, tik kad tie musu tautieciai nelabai civilizuoti.
Teisingas, dabar del AMB, kuriam as nesimpatizuoju visa savo sirdimi, taciau…esu tikra,jis sedes ir labai sekmingai premjero kedeje, nes dauguma musu tautieciu matydami ji, mato sviesu rytoju, kai parduotuviu lentynose vel pasirodys daktariska desra po 2,20, moterys tiesiog susijaudina, lygiai t.p. kaip ziuredamos i Arturiuka(vargsai vyrai, igijo rimtus konkurentus), o galu gale, nors ir labai skaudu pripazinti, bet didesne dalis lietuviu yra nepakankamai ispruse, nesiorientuoja elementariuose politiniuose dalykuose. Manau, kad butent sios daugumos deka galime vel isvysti mykola Prezidento kedeje.
as manau kad taip
o kaip jus?
Manau dabartineje situacijoje *****alai buvo geriausia partija .Man tai patiko .Manau greit vel gris valdzion .Senukas AMB nepatemps…Atsiprasau Remigai.
Ten buvo p i d e r a l a i.