Kaip manot?
Kaip manot begiojimas vakare duoda daug maziau naudos, nei ryte? O beje patys ar begiojat? Jei taip, tai koki atstuma.
vakare geriau, nes sveikiau. Ryte oraganizmas, kaip sakoma “dar miega” ir is anksto “pliaukst” toks kruvis. Supranti? Man taip vienas gerbtinas zmogus patare apie begiojimus, tai as tau trumpai nupasakojau! o pats karts nuo karto isbegu pralekti kokius 2-5km.
tai va ziurek, kada nori tada ir begiok, paciam spresti, kada patogiau!
Sekmes
Nu siaip as tai vakarais begioju, uztat ir klausiu gal verta ryte pradet. Bet neeee labai jau miego noriu.
Ne as pati nebegioju…as geriau ryte ilgiau pamiegu o naudos…nu ka as zinau arba vakare palakstes krenti ir miegi arba puse nakties uzmigti negali…o is ryto padeda pabusti…na man taip atrodo
Twilight—nebegiok vakare o vaiksciok daugiau…
ziauriai nepaslenku begiot!
tyngiu!!!
Likimo brolis
Nebegioju
begiojimas vakare zymiai daugiau duoda tai faktas nuvargsti eini miegot is kart is kart pabreziu is kart bet reik normaliai begiot paskui ryte atsibundat skauda visas kojas nesijaudinkit tai praeis po dvieju savaiciu intensiviu begiojimu reikia i savaite begioti penkis kartus kartus tai yra pirmadieniais antradieniais treciadieniais ketvirtadieni ilsimes penktadieni ir siastadieni vel begiojame o sekmadieni vel ilsimes pries begant reika gerai pratampyti raumenis pasitarti su gyditoju del vitaminu siaip galit ir su vaistininku ir bus zaibys
Šiaip esu girdėjusi, kad sveikiausia yra vakarais, bet vaikščioti. Pati pasibėgiojimui nubėgu apie tris kilometrus ir vakare tuo takeliu (takučiais
) bėgti būtų pavojinga…