Kaip manot koks geriausias dial-up interneto tiekejas
mano subjektyvi nuomone:
as naudojausi trimis tiekejais: takas (minutinis); banga 99 ir infostruktura.
tai 1 vieta takui
2 vieta bangai 99
3 vieta vikt
mano rekordus muse kai is ktu siunciausi per banga 99 tekstini faila, jis buvo apie 1mb, tai net.medic’as rode jog yra siunciama apie mazdaug 90kbps.
o vikt paskutine vieta tik del to jog pas juos modema didesni gauti uz 33600, tai yra nerealu, o pas mane skaitmenine mazdaug 2 metu senumo linija, beje takas lietuvoj dirba isvis fantastiskai. o bite geriau dirba su uzsieniu, ypac su vokieciais, gal del to jog jungiasi per tele denmark, o danija salia vokietijos.
aciu.
Na del omnio pastovaus siuntimo greicio nezinau, nes sedziu su 33.6kb modemu ir dar per analogine linija, bet vat per Teleport Pro siunciausi website`a, ten pagrinde vien html puslapiai, jokiu paveiksliuku, tai dave siuntima beveik 7kb/s pastovu ! Zinoma, paprastai tokiu greiciu nesiuncia
Nu, blyn, matau, netikit del Bangos greicio pas mane juodai .Sprantu,kad teoriskai jus isvedziojat teisingai, bet, zinokit, man buna nusisvilpt ant teorijos, kai 46.6 Mb faila man partempia per 31 minute ir 33 sekundes (ir cia yra suzipintas failas - kai isskleidziu, savaime aisku, jis padideja, paskaiciuokit patys kokiu greiciu buvo siusta). Aisku, taip buna tiktai nakti (apie 3:00 -5:00 val) ir ne kiekviena nakti, bet siuo metu pasitaiko gana daznai. Diena, kaip jau minejau siuntimosi greitis buna 4.4-5.1 Kb/s. Bet sitos temos esme buvo palyginti skirtingus interneto tiekejus. Kadangi as anksciau naudojau Taka ir turedavau siuntima 0.5-1.0 Kb/s (naudojau apie 4 menesius), o dabar toki koki aprasiau tai noriu pasakyti, kad nors ir kiek teoriskai isvedziosi, bet lygybes tarp Tako ir Bangos niekaip nepadesi. Skirtumas pernelyg didelis ir akivaizduz. Ir galima labai teisingai sulyginti, nes linija liko ta pati (analogine) ir siunciuosi su ta pacia programine iranga (Go!Zilla). Pas mane tikrai ne ISDN ir ne DSL, nes moku tik 99 Lt/men
.
Siuntimosi suolis su Go!Zilla buna, kai siuntiesi, pastatai ant pauzes, o po kiek laiko vel panaikini pauze ir siunti toliau. Tada tikraiparodo nerealius skaicius. Jeigu normaliai siuntimasis vyksta 5.1 Kb/s tai po tokios pauzes parodo 12 Kb/s, bet cia buna trumpas efektas. As rasau tiktai apie ta greiti, kuris buna stabilus ilgesni laika - pvz, kol parsiuncia 50 Mb .
—>>>hdd
Jei pas mane butu su Taku buves toks greitis, kaip pas tave tai as niekad ir nebuciau ieskojes kito provaiderio. Bet deja deja… Manau nera skirtumo koki greiti kokia skirtinga programa parodys. Esminis dalykas yra per kiek laiko konkretaus dydzio failas atsidurs pas tave kompe - juk tai ir yra mums visiems svarbiausia . Pas mane rekordas (pavyzdziu duodu sita faila nes jis didziausias): 46.6 Mb per 31 minute ir 33 sekundes. Kas daugiau
? Toki faila su Taku buciau siuntes kelias paras
.
Tomuliukas kazka supainiojo. Negirdejau, kad Banga butu ribojusi. O vot Delfi tai pasishiko - iki 35 val per menesi buvo padariusi . Man tai tokio bajerio uzteko, kad Delfi butu pamirsta visiems laikams. Nepatikima firma. Nesilaiko sutarties salygu.
delfi ribodavo.
Gerai kad nereikia man Dial - up naudoti, bet is mano draugu girdejau, kad visgi bangos paslaugu kokybe geriausia buvo. Na tai aisku priklauso nuo eiles pasaliniu poveikiu (telefono linija ir t.t.)