kaip manot ar verta dalivauti pasaulinei parodoj?

kaip manot ar verta dalivauti pasaulinei parodoj?

ar verta is lietuvos vazioti i pasauline paroda,ar i europine…?Taip gal kas jau dalivavo tokiose parodose?ar tai tik nereikalingas vaziavimasNe? ar kitais metais kas planoja vazioti?

Važiuoja ir dalyvauja ne vienas jau Mirkt o ar verta spresti tau pačiai teks Taip

o gal zinai pries kiek laiko ten reikia registrotis? Šypsena

Beveik prieš metus prasideda registracija,dabar Vokietijoj bus pasaulinė,tai pirminė registracija jau pasibaigė,pabrango jau.

ApakęsApakęsApakęs taip anksti…tai reikies paskubeti…aciuMirkt

Nepabrango dar,skaityk čia http://www.welthundeausstellung.de/en/index.html

labai aciu…Šypsena

Dianela gal galietum pasakyti toki pat puslapi internetini apie europyne paroda…jeigu zinaiTaip.man sake kad ten yra anketos kurios reikia uzpilditi jeigu nori registrotis.ar tai tikrai taip?Šypsena

o kokia tavo suns veisle ir kaip jam sekesi parodoseŠypsena

pas mane anglu buldogai.kalyte beveik multi,inter cempione,o patinas dar tik jaunimo cemp.seip man butu tikrai negieda su jeis vazioti i tokia paroda…Šypsenao kodel klausi?Mirkt

jeic tavo sunys Gerai tai kodel gi ne??? mes tave palaikysimMirkt

tik greiciau registruokisGeraireikia gi tookius sunis pasauliui parodyt

Geisa o koks tavo suo ? Mirkt ? Nu nezinau jei pinigu yra tai vaziuok Šypsena Mirkt Taip

su tokiu palaikimu nebaisu bus vazioti…Mirktaciu…!Labas

juk jau rasiau…Mirktanglu buldogai…Šypsena

Sorry nepanaciau bet esu girdejas Cha cha kad kuo anksciau uzsiregistrini tuo maziau reik moketi Cha cha Cha cha Taip Taip

tai ir as tai suzinojau Mirkt,tai reikia paskubeti…ŠypsenaŠypsenaŠypsena

As buvau praeitais metais Taip is tiesu manau verta vaziuot ten ne tik sudalyvaut,bet ir paziuret Taip Gerai visgi sunys is viso pasaulio suvaziuoja Taip Mirkt,o dar ir teiseju nuomone suzinai,beto susirandi daaug tos veisles ( ir ne tik ) myletoju bei veiseju ! Taip be galo daug nauju pazinciu Taip Cha cha Gerai as nenusivylusi Ne gaila,bet siais metais nepavyks ten nuvykt - egzaminai,bet visgi,mes jus palaikom Taip ! Labas jei tik yra noro ir lesu,bootinaj Taip Šypsena

Tik gaila, kad ji ne visada buna objektyvi NustebęsNe