Kaip manot ar Omnitel’is prirashineja babkes
Kaip jus manot ar Omnis prirashineja babkes nes jau ne vienas pazystamas sako kad pas juos su saskaitom kazkas ne taip , o pas mane irgi kazkokia mistika.Bus ydomu suzinot jusu nuomone
Taip, kazkaip man irgi buvo kiles itarimas, norejau isklotine paimti, bet nepavyko. O po to meciau lauk ta *****is 20 plana, o su juo ir korta, ir dabar sekmingai naudojuos labas korta.
Gal…
Pas juos labai idomus planai. Jei rasai SM, skambini i informacija ar mokamus numerius ar dar kazkas panasaus, viskas eina virs minimalaus mokescio. Net jei uz taji minimalu visai neskambinsi. Kazkada irgi maniau apgaudineja
visko gali but
Nors pats nesinaudoju Omnitel.Bet girdejau is zmoniu,kad buna kazkas netvarkoj su saskaitom.
manau kad Omnitel tikrai s… mala.Naudojuosi Omnitel ir saskaitos kartais pareina nerealiosnors ne tiek daug jau ir naudojuosi
prirasineja, dar ir kaip prirasineja!!!
Manau abonentams visi operatoriai prirasineja, tik vieni maziau kiti daugiau…
nors omnitelis nusirito su savo lievais planais bet iki tokio lygio kad nurasinetu litukus nuo saskaitu taj neteko girdet nusiskundimu.sita savybe mane prie jo ir lajko prirista.2 metus naudoju omniteli ir nekart nebuvo nesklandumu isskile
Nu man tai omnitelis tikrai neprirasho babkiu… kaiptik, saskaitoj parashyta mazesnes kainos, kokios turetu but ir dar -5 lt kazkodeltais Nu kam ce gilintis i centus
Ne vienas mobilus operatorius neturi galimybes prirasineti prie saskaitos, kadangi viska fiksuoja sistemos, programos. O saskaitu sudarymo programas paveikti yra neimanoma. Dazniausiai zmogeliukai ne iki galo issiaiskina savo planus, del to po saskaitu pateikimo teigia, kad jiems tam tikros sumos buvo prirasytos…
Man tai atrodo kad viskas pas mane tvarkoj, taciau maciau kaip viena moteriske atejus numete isklotine ir paklause, kodel jai vienas sms apsimokestina kaip trys, nors raso iki 160 simboliu. Ir ja aptarnaujanti mergina paskambinus sen bei ten pasake tai moterai, kad issiaiskins ir po keletos dienu jai paskambins… tai kaip cia? sitemos irgi daro klaidu…deja
nu atsiprashau kai tau kas menesi ateina 200-300lt kuriuos tikrai zinau kad prashnekejau buvo viskas gerai, bet kai pradejau maziau sneket vistiek 200-250lt buna, o kai visa menesi beveik nesnekejau ir atejo saskaita 200lt tai jau apsalau. jeigu butu 10 ar 20lt tai dar px bet dabar tai jau kaip ir shimtas ir daugiau. taigi nutariau per kita menesi laikysiu ishjungta korta ir jeigu sausi ateis saskaita nors litu daugiau negu priklauso minimalu mokesti moket nu tada tai bus jiem kaip zmones apknisinet.
tai jeigu taip neimanoma tai kodel zmones taip galvoja kad taip yra ir paskambinus i omni pasakai kad taip yra jie susirupina ir paprasho su visom ishklotinem atvykti pas juos kad butu viskas ishaishkinta, tai nereikia ce kabinti makaru kad taip negalima, ir jeigu negalima tai nereishkia kad taip nebuna , o plius visai neiko bisznis pagalvokim omnis turi kazkur 1000000 abonentu prirashom jiem vidutiniskai po 1 lita ir ka gaunam 1000000lt uz dyka, o jeigu daugiau, kam 100lt kam 1lt kam 30lt nu ir taip toliau taigi gaunasi kad visai nieko pinigeliai turetu byret ir nelabai kas atsiknis. taigi taigi pagyvensim pamatysim gali ar negali.
nu gal ir prirasineja, daug pazystamu skundes
nu pzdc, negi taip sudetinga uzsiregistruoti omnyje, paaukoti viena karta 5 lt ir tureti visam laikui priejima prie paslaugu valdymo ir saskaitu su visomis isklotinemis archyvo???
naivus tu labai. Taigi isklotines uz pokalbius omnyje nera islaptinta informacija. Naudojuosi omniu nuo kokiu 95 m ir problemu kildavo tik tada, kai ko nors pats iki galo neissiaiskindavau.
gal ir prirasineja