Kaip manot ar lietuviai moka repuot?

Kaip manot ar lietuviai moka repuot?

na kai kuriegal ir moka ;] tik nevisi kurie primetareperius tokiais yra ;]

Taip, moka.

turbut kad nenutuokia, pirma, nes dauguma lietuviu balti Juokiasi o siaip kazka gal ir moka, bet dar tikrai turi kur tobulet Liežuvis

Manau, kad kazkiek tai moka…

eilėraščių rašymas ir jų deklamavimas pagal muziką yra labai senas dalykas. tai jau iš esmės ir repavimas. kodėl tu manai kad juodžiai turi diktuoti repavimo kultūros taisykles? eina jie šikti išvis. iš juodžių tai tik 2pac bei 50ct kažką normalaus padaro, visi kiti mainstreeminiai man vobšė lempiniai. nu žodžiu… tupa tėma. lietuviai puikiai repuoja.

nu kad lietuviu kalba nera tokia skambi, kaip pvz anglu. ten kas trecias zodis rimuojas xD

zinoma, kad moka… tik rusiuose sedi dalis dydzhiuoji ju… bet jau lenda lauk po truputi… Taip

Net nenormaliai, p labai gerai moka… Gerai

50cent ? Kas jis normalaus padaro ?

dont u try to judge the words u dont get, o šeip tai neklausau aš juodžių repo ir hip-hop’o… nu nelimpa kotais man Nežinau bet ar apie tai čia tema?

num sori… nezinot jus nieko miela laudis ,nes lietuviai tikrai MOKA REPUOT yra daug grupiu su kuire nerealiai pavaro…;pp tik reikia pasigilintiSkaitau

kaip pastebota buvo per paskutinius metus is lietuviu muzikos pasiekimu tai apibendrinimas yra toks: jie nieko nesugeba.
tik va minedas moka juokint pasauli Cha cha

Jei nezinot tai geriau tylekite,kad lietuviai nemoka rapuotiŠypsenapirma geriau pasidomekite ne vien g&g ar ten pushu…yra geru raperiu ir lietuvojeTaiptai cia jusu kritika nieko neverta…Kietas

Ne, bet savaras gal ir nerepuoja bet jis vienas inteligentiškiausių atlikėjų lietuvoje ir tai atperka

Laimingas moka

mokaTaip

gal yra talentu, bet tikrai ne visi moka

nu tai bl ir taip aishku kad nevisi moka o_O

Šiais metais sukaks 11 metų kaip 2pac pats nieko nebedaro…