kaip manot ar geri draugai yra tikri draugai?

kaip manot ar geri draugai yra tikri draugai?

tai va… ar tikri drtaugai yra istiesu tie draugai kurie tau padeda?Nekaltas
man buvo taip kad as pasisitikejau savo geriausiom draugem… bet jos mane paliko ant ledo…
del to man ir kilo toks klausimasNustebęs

mano geriausia drauge tai neikada taip nepasielgtu…
sejp jei tau ji taip padare,tai ji tikrai nera tawo drauge…Ne

Net ir tikri draugaj gali ishduoti. Bet dazhniausiaj mez tik galvojam kad jie buvo draugaj, kad jie uzhpilde musu gyvenima. Ishtikruju galbut toz draugez tavim naudojosi ir vajdino draugez Laimingas Vedmajniavimaz daro draugyste netikra. Netikra matyt buvo ir jusishke…
Peace Šypsena

va va ir man taip buvoŠypsenatad nevisada galima pasitiket draugaisŠypsenanes ir as turejau puikia drauge kuri mane taip pat paliko ant ledo,nors as jei visada padedavau,tacaiu nesigailiu kad su ja mes dabar tik drauges,as susiradau savo tikraja drauge,na galima sakyt sese(isdykelle),ji tokia pati kaip ir as tad mes puikiai sutariamŠypsena

buvo tokia tema, bet tiek to… geri draugai niekada nepalika savo tikru draugu bedoje…

tikrai ne visada, kartais zmogus, kuri tu laikai geru draugu yra visai nedraugas ir buna su tavimi tik del naudos kokios

jeigu taip pasiielge tai nera tikra tavo draugeŠypsena
tikri draugai,taip nesielgiaŠypsena

jejgu jau taip pasielge, tai tikrai nera tawo drauge Ne
Karta man irgi toox atwejis buwo… Piktas 4toj klasej Cha cha Piktas Nustebęs

as irgi turejau neviena drauge kuri ant ledo paliko. bet nesigailiu nes tai ismoke neskubeti kiekvieno vadinti draugu.

turejew laaaabaj gera drawge, kuria visishkaj…visu 100% pasitikejau…Taip
deja…mus ishskyre jos VyrasNežinau tajgi ar ce skajtosi kad ji buvo mano laaaabaj gera drawge??Liūdnas nea…Ne

tajgi…kol suzinosi ar tie geri darwgaj yra tikrieji darwgaj rejx lawkt labaj ilgaj…jej po 10metu jusu keliai dar neishsiskirs, tada gali vadint ta zmogu savo laabaj geru drawgu…LaimingasLiežuvis

Yra tokių draugų, bet juos reikai rasti, užsitarnausti Nekaltas

Tikras Draugas yra Geras Draugas… Jis visada salia, palaiko Tawe be zodziu, galbut paslapciomis ir myli Tawe… Taciau jis visada stengiasi buti Tau geras, rupinasi, stengiasi del Taves. Niekada neisduoda. Laimingas Nekaltas

TaipApkabinimas

lajkiau drauge 7 metus… o pasirodo kas ji tokia… dabr nieko bevejk nepasitikiu… gal juokinga bet pasitikejau savo shuniu Cha cha …bet …jo nebera menuo… niekuom nebepasitikiu… nusvylus esu kaip rejkia…

geri draugai ir tikri draugai yra du skirtingi dalykai

Kita kart gali tikro draugo net draugu nelaikyt… Kol neateina metas "tikra drauga nelamej pazinsi"

tikri draugai yra geri draugaij Mirkt

kas buvo tikri draugai…tiki pensijoj galesiu pasakyt!!!Laimingas

tei jos nevertos geriausios drauges vardo jei taip elgias… geriausias draugas turi buti toks draugas kuris visada su tavim… visada tau padeda kai beda…Mirkt