kaip manot ar geri draugai yra tikri draugai?
tai va… ar tikri drtaugai yra istiesu tie draugai kurie tau padeda?
man buvo taip kad as pasisitikejau savo geriausiom draugem… bet jos mane paliko ant ledo…
del to man ir kilo toks klausimas
mano geriausia drauge tai neikada taip nepasielgtu…
sejp jei tau ji taip padare,tai ji tikrai nera tawo drauge…
Net ir tikri draugaj gali ishduoti. Bet dazhniausiaj mez tik galvojam kad jie buvo draugaj, kad jie uzhpilde musu gyvenima. Ishtikruju galbut toz draugez tavim naudojosi ir vajdino draugez Vedmajniavimaz daro draugyste netikra. Netikra matyt buvo ir jusishke…
Peace
va va ir man taip buvotad nevisada galima pasitiket draugais
nes ir as turejau puikia drauge kuri mane taip pat paliko ant ledo,nors as jei visada padedavau,tacaiu nesigailiu kad su ja mes dabar tik drauges,as susiradau savo tikraja drauge,na galima sakyt sese(isdykelle),ji tokia pati kaip ir as tad mes puikiai sutariam
buvo tokia tema, bet tiek to… geri draugai niekada nepalika savo tikru draugu bedoje…
tikrai ne visada, kartais zmogus, kuri tu laikai geru draugu yra visai nedraugas ir buna su tavimi tik del naudos kokios
jeigu taip pasiielge tai nera tikra tavo drauge
tikri draugai,taip nesielgia
jejgu jau taip pasielge, tai tikrai nera tawo drauge
Karta man irgi toox atwejis buwo… 4toj klasej
as irgi turejau neviena drauge kuri ant ledo paliko. bet nesigailiu nes tai ismoke neskubeti kiekvieno vadinti draugu.
turejew laaaabaj gera drawge, kuria visishkaj…visu 100% pasitikejau…
deja…mus ishskyre jos …
tajgi ar ce skajtosi kad ji buvo mano laaaabaj gera drawge??
nea…
tajgi…kol suzinosi ar tie geri darwgaj yra tikrieji darwgaj rejx lawkt labaj ilgaj…jej po 10metu jusu keliai dar neishsiskirs, tada gali vadint ta zmogu savo laabaj geru drawgu…
Yra tokių draugų, bet juos reikai rasti, užsitarnausti
Tikras Draugas yra Geras Draugas… Jis visada salia, palaiko Tawe be zodziu, galbut paslapciomis ir myli Tawe… Taciau jis visada stengiasi buti Tau geras, rupinasi, stengiasi del Taves. Niekada neisduoda.
……
lajkiau drauge 7 metus… o pasirodo kas ji tokia… dabr nieko bevejk nepasitikiu… gal juokinga bet pasitikejau savo shuniu …bet …jo nebera menuo… niekuom nebepasitikiu… nusvylus esu kaip rejkia…
geri draugai ir tikri draugai yra du skirtingi dalykai
Kita kart gali tikro draugo net draugu nelaikyt… Kol neateina metas "tikra drauga nelamej pazinsi"
tikri draugai yra geri draugaij
kas buvo tikri draugai…tiki pensijoj galesiu pasakyt
tei jos nevertos geriausios drauges vardo jei taip elgias… geriausias draugas turi buti toks draugas kuris visada su tavim… visada tau padeda kai beda…