Kaip mano šuo buvo taisomas

Kaip mano šuo buvo taisomas

na tai va. mano veikejui, kurio foto yra cia [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2club.club_f_reviews/161.1 82627.187…-=(999440602](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2club.club_f_reviews/161.182627.187…-=(999440602) , viena karta sugedo galinis tiltas Cha cha nu ir sustojo. pas ji kai keturi varomi, tai priekis nepatrauke galo Cha cha tai jau galvojau reiks i savartyna deti Žliumbia to labiausia ir bijojau isgirst is serviso meistro. nu nuveziau as ji i servisa. uzdejau ant keltuvo. meistras apziurejo. sako: cia nieko rimto. biski tepalo truksta. del to ir atsake tas tiltas Cha cha tai israse specialaus tepalo. savaite laiko leidau tepala po oda, nu ir jau po dvieju dienu pradejo tiltas sukibima pagaut su danga, o dar po poros tai jau raketa buvo. dabar laksto vel kaip jaunas. va tokia istorija apie sunu servisus ir meistrus Cha cha

Kitaip sakant, takso stuburas sustreikavo? Pasaugok jį dabar, pasistenk kad nešokinėtų žemyn nuo baldų.

jo buvo su stuburu. tai jis ir nesokineja. labai retai. nes jis visa laika miega Šypsena 22 val per para. kitas 2 lauke ir valgo Cha cha

oi vargsiukas…pasaugok tu ji labiau…

mano spanieliukei (irgi tokio amzhiaus) tas pats buvo…pradejo nevaldyti koju Nustebęs bet kelias dienas paleidom vastu ir viskas gerai… o del shokinejimo Pavargęs kaip shokinejo taip vis dar ir shokineja… Baisu ir neina jos visishkai sudrausminti, jai dzin (juk nedrausi shuniui dzhiaugstis su tavim ar pan.)… vienu zhodzhiu mano senute elgiasi visai ne pagal metus… Nustebęs

Su sokinejimu, tai jis tikrai nesivargina TaipAtsistoja prie fotelio ar lovos ir ziuri i tave hipnotizuojanciu zvilgsniu, kad ji uzkeltum ,o jei zvilgsnis nepadeda, tai padeda gribztelejimas netrupmais nagais - tikrai sureaguosi Cha cha TaipVaiksto jis letai, niekur nebeskuba Laimingas i 4 auksta uzlipa per kelis kartus, vis pas kai kuriuos kaimynus ant kilimuko pailsi Šypsena jei kaimynai randa, tai palydi namo Cha cha Jis yra savarankiskas gerbiamas ir visu mylimas pagyvenes taksiukas Šypsena Apkabinimas