kaip?mano darbas su maxu
tai gal geresnes kokybes yra???
turiu as ta 3ds max naujausia bet nieko neiseina gal zinot kokiu manualu ? LT
Simulcika: Pabandyk programą LightWave, rekomendavo vienas vokietis man, sakė dar geriau už 3ds max’ą. Jei turėsi keblumų atsisiunčiant - sakyk, paderinsim
Būtų neblogai tą LightWave pabandyt. Su max’u moku normaliai dirbt, o lightWave kiek žinau daug kas naudoja.
To Simulcika: o kartais centras tavo piešinuko neprimena [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2content.content_view_diar y_other/338887.60556-=(1903740180](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2content.content_view_diary_other/338887.60556-=(1903740180) ??
Kai netingėsiu į vieną servaką sumesiu LightWave, linkus parašysiu privačiai
dariau as ta gele tik pas mane ne tokia. as dariau pupa
nu zinai tokia kur paskuj pupos uzauga
bet siaip pasinaudojau tutorialu…tik kad nedarau niekada lygiai tokiu pat
idedu dalele saves. to walio, kol kas nebandysiu. noriu su maxu normaliai ismokti. o kai bandau daug tai nieko gero neisejna. nors ka gali zinot…
to sadas. kuo tau kokybe neitinka. jei pas tave monikas lievas nieks nekaltas
walio, nors ai bala nemate pabandysiu. linkus tik numesk man kada
to symbian tutorialu dachuja…as naudojuos dazniaus EN
google pasinaudok rasi tikrai
ir dar. reikia kantrybes, nes is pradziu bus sunku.
Šituos puslapius jau anksčiau minėjo Bitėje+, prašom: the3dstudio.com3dms-mc.comthe123d.com/3dtotal.com/3dluvr.com/content/highend3d.com/3dsmax/tutorials/3dcaffe.com Pasiskaityk, gal išmoksi.
lietuviskai prasom… linkus
Dar kažką pasiūlai, ir to neima. Turėtum gėdos…
na as kaip visada turesiu priekaishtu [; xixi simulcika neisizeisk ,viskas grazu bet tarp dangaus ir to akmenu kalnu kazkaip nesusiderina.ta prasme dangus matosi yra paimta fotke,o kalnus akmenis ar kaip jie ten pati darei delto kazkaip labai keistai atrodo [; bet shiaip labai grazu va
aij dangus toks neryshkus,nes matyt fotke tokiso rezoliucijos tebuvo,o zeme tai ryshki detali,jei dangu idetum ryshkesni detalsni va tada viskas manau chiki pik butu
muziqzas zinaw, juk dangus - materialas. na ir materialas kokybes neypatingos buvo, na suremontavau as ta materiala su coreliu nes is pradziu tai isvis kokybe tai tyliu buva… teks materialui foto ieskot geresnes kokybes, arba paciai materialus piestis pradet… beje o vieniso augaliuko taip ir nematei