kaip?mano darbas su maxu

kaip?mano darbas su maxu

tai gal geresnes kokybes yra???

turiu as ta 3ds max naujausia bet nieko neiseina Mirkt gal zinot kokiu manualu ? LT

Simulcika: Pabandyk programą LightWave, rekomendavo vienas vokietis man, sakė dar geriau už 3ds max’ą. Jei turėsi keblumų atsisiunčiant - sakyk, paderinsim Laimingas

Būtų neblogai tą LightWave pabandyt. Su max’u moku normaliai dirbt, o lightWave kiek žinau daug kas naudoja.

To Simulcika: o kartais centras tavo piešinuko neprimena [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2content.content_view_diar y_other/338887.60556-=(1903740180](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2content.content_view_diary_other/338887.60556-=(1903740180) ??

Kai netingėsiu į vieną servaką sumesiu LightWave, linkus parašysiu privačiai Laimingas

dariau as ta gele Šypsena tik pas mane ne tokia. as dariau pupa Šypsenanu zinai tokia kur paskuj pupos uzauga Cha cha bet siaip pasinaudojau tutorialu…tik kad nedarau niekada lygiai tokiu pat Šypsenaidedu dalele saves. to walio, kol kas nebandysiu. noriu su maxu normaliai ismokti. o kai bandau daug tai nieko gero neisejna. nors ka gali zinot… Šypsena

to sadas. kuo tau kokybe neitinka. jei pas tave monikas lievas nieks nekaltas Šypsena

walio, nors ai bala nemate Cha cha pabandysiu. linkus tik numesk man kada Cha cha

to symbian Šypsena tutorialu dachuja…as naudojuos dazniaus EN Šypsena google pasinaudok rasi tikrai Šypsena ir dar. reikia kantrybes, nes is pradziu bus sunku.

Šituos puslapius jau anksčiau minėjo Bitėje+, prašom: the3dstudio.com3dms-mc.comthe123d.com/3dtotal.com/3dluvr.com/content/highend3d.com/3dsmax/tutorials/3dcaffe.com Pasiskaityk, gal išmoksi. Kietas

lietuviskai prasom… linkus

Dar kažką pasiūlai, ir to neima. BaisuTurėtum gėdos… Drovus

na as kaip visada turesiu priekaishtu [; xixi simulcika neisizeisk Bučkis ,viskas grazu bet tarp dangaus ir to akmenu kalnu kazkaip nesusiderina.ta prasme dangus matosi yra paimta fotke,o kalnus akmenis ar kaip jie ten pati darei delto kazkaip labai keistai atrodo [; bet shiaip labai grazu va Nekaltas

aij dangus toks neryshkus,nes matyt fotke tokiso rezoliucijos tebuvo,o zeme tai ryshki detali,jei dangu idetum ryshkesni detalsni va tada viskas manau chiki pik butu Nekaltas

muziqzas zinaw, juk dangus - materialas. na ir materialas kokybes neypatingos buvo, na suremontavau as ta materiala su coreliu Šypsena nes is pradziu tai isvis kokybe tai tyliu buva… teks materialui foto ieskot geresnes kokybes, arba paciai materialus piestis pradet… beje o vieniso augaliuko taip ir nematei Šypsena