Kaip man pakabinti klasioke ir ar ash jai patinku?

Kaip man pakabinti klasioke ir ar ash jai patinku?

Zodziu turiu klasioke kuri man patinka ir kaip suzinot ar ash jei patinku.O jei taip tai kaip ja pakabinti graziai bet neizuliai.

Įdėk čia jos foto, tada mes pasakysim Cha cha

justinz rašė:

nu kad ash jau buvau pora kartu su ja susitares net pati pasiule bet neatejoLiūdna

Cia tau reiketu susimastyti. Man labai gaila, kad taip atsitiko. Manau, kad ji - ne vienintele pasauly. Apsidairyk, gal kazkuri kita tau yra neabejinga ir kankinasi del taves. (dazniausiai taip buna, kad nematome to, kas arciausia, kas tiesiai po nosim).
Tai tiek, biciuli.

Na ką, justinz, sveikyju įpuojus į amžiną kvietimo, vaišinimo, dovanų pirkimo, į kiną, teatrą, koncertą, kavinę, diskoteką (ir t.t.) kvietimo, laukimo, nerimavimo, pavyduliavimo ir t.t. kelia. Kietas

just…> wiskas geraj kas su saiku demesio gali buti irgi per daug
nerejkia gi ikyret spesi su tom mergom niekur nedings Šypsena
tegu pachioz rodo iniciatyva ant kalko kabintis o daug laxtydamas pakuj patinkanchios mergiotes sijona nepeshi Taurė nusiraminimuj …

Vienas tavo klasiokas man sake kad tu jam patinki. Susimastyk geriau apie tai.

pasiimk vynelio Taurė kvietku Gėlės ir pirmyn ! Cha cha tikiuosi neparodys tau Liežuvis

na Zilke, kam isduot visas paslaptis? Nežinau

2 Crazy Angel: mane tai irgi geriau uzkrauna Lūpos Lūpos Lūpos Labas

TS no Liežuvis

rockis fak me Cha cha

ot senas - seseriais metukais uz mane vyresnis, ir tiek! Cha cha Cha cha tad geriau nepasakosiu - gyvenk ilgai ir laimingai Mirkt ir buk visada jaunas Cha cha Cha cha

Crazy Angel, as ir taip jau senas, gali pasakot Šypsena Liežuvis

TS Cha cha fak your self Mirkt

Vee Crunchy, daug zinosi - greit pasensi Mirkt Cha cha

Crazy_Angel> kas?!?! kas?!?! Laimingas Nekaltas

fak of everybody…man vel parkes prasideda

mane kas kita uzkrauna… visai dienai… Nekaltas

E dar siandien iki regitros pralekiau… uhhh uzsikroviau visai dienai Gerai