Kaip lengvai reiketu pasijunkt foto parata prie kompo
Patarkit ka nors,kaip galeciau pasileist,turiu jo cd,bet is ju niekaip nepaleidziu,anksciau pasileizdavau be tu jo draiveriu,kazka kompe rado,bet dabar viskas perinstaliuota.Fotoparatas Canon a40
o kokia operacine sistema ir per kokia jungti jungiamas prie pc aparatas?
per usb,o kas ta operacine sistema
Ir aš klausymėlį turiu: Per USB jungiu CANON A300. Vos įkišus laidą į fotiką kompas persikrauna, o kai užsikrauna, nei garso nebėra(ta prasme nepriversi WinXp nė jokio garso paskleisti), nei CD-ROM randa(na tiesa external DVD±RW tai randa). Žodžiu perdiegiau OS’ą tai daba baisoka jungti fotiką, nes vėl reikės daug knistis. Tiesa, kai nusipirkau man taip buva, bet po to kokių pusę metų viskas normaliai veikdavo, bet pastaruoju metu bent kokie 3 mėginimai perkelti fotkes į PC baigėsi operacinės sistemos perrašymu. Gal kam nors yra buve panašiai? Kame problemos galėtų būti? Dėkuj už betkokias užuominas į problemos sprendimą.
Del kompo persikrovimo patikrink ar neuztersti fotiko lizdo kontaktai viskiu brudu, skysciu, el. elementu sharmu, nes uztrumpinus USB lizdo kontaktus kompas automatishkai isjungiamas…
O tai kaip tada su garsu ir CD-ROM’u? Persikrovimas kaip ir dzin… Va bet Pas draugą kai pajungiu tai viskas čiki, na ir pas mane tai čiki, tai ne. Daba neturiu po ranka fotiko, bet kai bus proga būtinai išanalizuosiu USB skylęs kontentą, gal kokių konditerijos gaminių rasiu