Kaip leidziate vasaros vakarus?
Na va, arteja siltas vasaros laikotarpis ir bus miela po darbo dar kazkur pailseti. Kiekvienas is musu jau turime savo pomegius, tad kaip leidziate eilinius vasaros vakarus? Bariukas netoli namu? Sodo pavesine? Ar ta pati rutina - namai, rupesciai, TV?
Papasakokite, o as ryt paskaitysiu…
As tai sodyboj, prie Moletu. Zinok nenupasakojama, atsibundi ryte sedi ant dviracio, nuvaziuoji iki ezero issimaudai, grizti pavalgai. Po to jei yra reikalu vaziuoji i Vilniu, o jei nera su meskeryte prie ezero,. vakare mesytes pasikepi ant zariju arba saslyka. Romantika, na ir aisku.
Foxe, nepamirshk, kad pazadejai ten surengti Lietaus klubo meeta… scenariju aptarsim atejus vasarai
O taip Ne viena vakara ten praleidau… Man Moletu Bebrusas 2k. fainiau negu isgarsinta Paluse Ignalinos rajone. Bet, o tie kas miestuose gyvena? Ka gi jie veikia?
prie auksinio berniuko
Tai vasaros jusu atrodo liudnos, kad nieko nerasote
vaje vaje…
Kas
vaje vaje ?
Okai, ar butina rasyti Gerai kai pats kiemeli turi, tai gali vakarot, zvaigzdeles skaiciuot, as tai balkone iskepciau
Nu o siaip jei tik yra galimybe vaziuoju prie mariu, ar su draugais kur nors gamtoj… o jei dar sutinki sauleteki isvis fantastika…, ka cia rasyt, cia pajaust reikia
O dabar ir galima dziaugtis sviesiais vakarais, tai nepraleidziu progos dabar pareit per Azuolyna namo))
Šiauliuose???
Kaip aš tavęs nepastebėjau?..
Bet ką gi ten veikti prie berniuko to?..
Maura,tykosiu taves prie azuolo,salia STUMBRO
tai siandien lauk vakare
Nu va kaip romantiska -prie stumbro uodegos
O aš svajoju apie vakarus miesto sodo lauko kavinėje.Kadangi užaugau centre tai čia kiekvieną vakarą sutinki draugus ir pažystamus.Gera išgerti fizo ar alaus,pašnekėti apie nieką ir apie viską …
Okai, nu tau tik uodegos rupi
.
.
Tai gerai, susitiksim
Tik as nebusiu razdetyj, gerai?
man tai fainoiausia po pajuri pasivaiksciot…
cia tai jau malonumas atostogu metu