Kaip laiko Motorola 205 akumas???

Kaip laiko Motorola 205 akumas???

Nepykit, archyvuose nesiknisiu…

Cia vienas ciuvas nusipirko nauja ir verkia, kad tik dvi dienas laiko (nakti isjungia). As primeciau i aprasymus visur raso, kad turetu budeti 70 val., tai ko jis budi tik koki 35 val.???

Atsiliepkit kas tokius turi ir naudoja. Bo dar pora dienu yra susitares del garantijos…

Dekui.

kai as toki turejau,man jis max laike ~2 paras

man laiko dabar apie 4 paras .Kaip su tokiu svoriu tai manau tikrai Gerai

not your business rašė:

man laiko dabar apie 4 paras .Kaip su tokiu svoriu tai manau tikrai Gerai

Ar 4 paras, ar 4 dienas??? Nes pagal manuala, tai jis is vis tik 3 paras teturi laikyti it tai tik budint…

nu cia aisq priklauso nuo kalbejimo , kiek kalbi ,bet tikrai 3 paras islaiko , o kaip nakciai kartais isjungi tai ryte jau viena net padala daugiau buna Šypsena,nu nieko man ji tikrai laiko , kitiems sako maziau ,gal man geras akumas pasitaike nzn net Šypsena

Man laike apie 2 paras 3 niekad neislaikydavo

Nu gerai apie akumo istverme jau pakalbejomŠypsena
O dabar man paskykit ar verta toki "mobiliuka"
isigyti,ar verciau kito ieskot? Mirkt
Is anksto dekoju uz patarimus Cha cha

Telefoniukas tai smagus, gerai guli rankoj ir labai lengvas, akumas laiko kokias 4 dienas, bet kartais pakimba Liūdna. Be to lietuviškas meniu labai chrienovas ir korpuso dažymo kokybė prasta (pro plastika prasišviečia diodai). Galbūt tai "žalio", neseniai pradėto gaminti telefono bėdos ir jos bus ištaisytos, neaišku. Šiaip jau Nokia 3310 palyginus tikra trinka Cha cha.

Bet vis tiek - Ericsson geriausi Mirkt

sarra rašė:

Nu gerai apie akumo istverme jau pakalbejomŠypsena
O dabar man paskykit ar verta toki "mobiliuka"
isigyti,ar verciau kito ieskot? Mirkt
Is anksto dekoju uz patarimus Cha cha

Turiu as ta motorola t205, tikrai maza, plona ir t.t., nokia3310 pries ja plyta. bet va beda,kad ji pakimba- sviecia ekranas, neveikia jokie mygtukai,nieks tau tuo momentu negali prisiskambinti. tada reikia isimti ir vel ideti akuma. taip uzlusta retai, bet buna kartais,kad per diena kokius 3kartus pakimba,tada jau pradeda erzint Blogai gal geriau ziuret koki siemensiuka, pav C35 sidabrini Šypsena

Dekinga Mirkt
Tikriausiai ieskosiu ko kito,bet kokio dar nenusprendziau Nustebęs

aš savo Motorola labai džiaugiuosi,
dėl pakrovinėjimo nematau jokių problemų, pakrovinėti a maždaug kas 3 dienas ar čia problema?(galima gi ijungti baterijų taupimo režimą)

o ir šiap- fainas dizainasŠypsena geras mobiliukas
man patinka

GdrSas rašė:

Turiu as ta motorola t205, tikrai maza, plona ir t.t., nokia3310 pries ja plyta. bet va beda,kad ji pakimba- sviecia ekranas, neveikia jokie mygtukai,nieks tau tuo momentu negali prisiskambinti. tada reikia isimti ir vel ideti akuma. taip uzlusta retai, bet buna kartais,kad per diena kokius 3kartus pakimba,tada jau pradeda erzint Blogai gal geriau ziuret koki siemensiuka, pav C35 sidabrini Šypsena

Ne nu vyrai blemba ka jus ten per s.h.u.d.a atsiprasant nusiperkat ,kad jums taip ten luzineja.Turiu motorola daugiau kaip 3 menesius ,jokiu problemu nebuvo ,jokiu luzinejimu ar dar ko .Paprasciausiai reikia pirkt is ten kur duoda nors menesiui garantija .Per si laikotarpi viskas isaiskeja ,ir jo budejimo laikas ir luzinejimai ir t.t.Mano nuomone jei nebusit ziopli ,kokio chlamo nenusipirksit ,tai ilgai juo dziaugsites ,nes telefas tikrai geras : mazas ,plonas , lengvas ,turi butiniausius privalumus,etc.Nu gi specai kas uz tokia kaina kaip ~270 geresnio iseina ?O tas siemensas tai man labai lievas , nieko jame nera ypatingo ,gal tik vardas garsesnis , va aceit nusipirksiu siemensa bus nors patikrinta kokybe , viskas bus gerai ,taciau luzineja ir tie patys c35 , va kiek turejo draugai tai ir tiems visko budavo ,nusidilgino ir su jais .Taigi jusu teise rinktis Šypsena , kaip sakoma, savo nuomone apie telefus issakiau , jei norit pirkit kita , net ir prestizini SAGEM ,taciau kad jis jums butu mielas , kad noretum ji daznai matyti,ir laikyti savo rankose . That’s all. Šypsena

Kai turejau laike2-3 paras,bet pradejo bludyti stumiau.