KAIP KOVOTI SU DRAUDIMU???
ilga ir laabai paini istorija.
Rugpjucio menesi daviau motinai mashina nuvaziuoti pas drauge. Griztant uzmiescio keliu ishbego shuo ar stirna ten kazkokia , mama ishsigando, suktelejo deshiniau, uzhvazhievo i prieshprieshine, pagavo zhvyro, apsiverte, mashina sudauzhyta nebepataisomai. draudimas per 2 men. ishmokejo pinigus, priesh tai gerokai patampes man nervus.
Penktadieni vaziavau su draugu N.Vilnioj, vairavo draugas, pati buvau laabai pavargusi, ish shalutinio nepristabdes ishshoko kazhkoks ozhelis , o draugas vengdamas susidurimo staigiai pasuko i deshine ir su stabdziais ir ABS-u atsitrenkem i bordiura, t.y. net uzhvazhiavom ant jo, o bordiuras gana aukshtas. Sugadinta visa vazhiuokle, luzhes raylankis, padanga, ilenktas sparnas priek. deshin. puses. Ivykis iformintas policijoje ir t.t.
Buvau draudime, Snoro garantas, KASKO draudimas, o jie ir pradeeejooo ,greitis buvo virshytas, ir ishvis ne taip buvo ir t.t… Ir svarbiausia ishsipi*** pradejo po to, kai paskaiciavo, kiek kainuotu remontas. O remontas tikrai laaabai brangus…nes mashina reta, dohciniu shakiu nera Lt… o per VEHO 3000 Lt kainuoja, na ir plius kitos pakabos detales, darbas, kebuliniai darbai, dazhymas, ratlankio taisymas…
O shiandie buvom ivykio vietoj, tai draudikas ishvis vos ne taip, kad as tik dauzau mashinas ir noriu apipleshti Snoro garanta… Ir kad tik ishsigalvoju ir meluoju kazhka…
As sakau, kad ishkarto atvaziavo policija ir kad viskas uzfiksuota kaip buvo, o jis (S.G atstovas) sako, kad jiems policija ne rodiklis, kad jie turi savo policija ir kad ner cia ka man ishsigalvot, kad ishsiashkins viska ir man bus blogai, kad ne tik pinigu negausiu, o dar ir po teismus patampys…
KAIP KOVOTI?? Juk esu teisi, tai gi yra KASKO draudimas, kodel jie taip moket nenori??
Ka gali padaryti draudimas, kuo gali argumentuoti kad nemokes pinigu?? Avarija antra metuose, bet su kitokia mashina, abiems atvejais ne as vairavau, bet mashinos priklauso man. Uz pirma ishmokejo, uz antra dar ne, sako tirs, kad policijos ishvados jiems neidomios, kad turi savo policija ir darys viska, kad as negauciau pinigu…
KAIP KOVOTI SU JAIS???
kokia kontora draude?
Truputuką daugiau apšviesk kas per situacija , kodėl taip ant Tavęs užsisėdo , NES DABAR TAI VISIŠKAI NEAIŠKU…+ kur taip tave skriaudžia…
A girdž mergička , jei nuori , kad Tau chebrikė padietų biedoj , tai pasipasakok…
Čia tu apie kasko ar civilinį? Ir kokia kompanija tokia nemoki???
Tai , kad ji jau 1.5 h TYLI…
Maraki apsidraudus berods Casco draudimu Snore… O pinigu nemokejimas - normalus reiskinys. Va pvz Audi700 man but skolingas 1000 litu. Kazi ar jis netemptu laiko ir iskart atiduotu
VV
Pastatytumėm šalia jo gelvoros zuikį, tai jis kuo greičiau atiduotų Mat bijotų, kad zuikis neužgraužtų
Gal
VV
Kaip Tau gerb. VV būtinai atiduočiau ir dar pastatyčiau. Tuo pačiu ir savo “markę” pakelčiau ir reklama dalinė (bent jau ne antireklama)…
Visai kitas dalykas , jei mane būtum apstūmes ir aš Tau jokių LT neskolingas…
Hehehe. O tu girdejai apie tokia Vudis Investition Company? Geros palukanos…
VV
Perkunas, visgi yr ant sio svieto dar saziningu zmoniu…
VV
Ačiū Tau neto kolega (VV)…
o kur ta mūsų vargšė, gal jau pervedė tuos LT jai ???
nu antra karta to paties galejai ir nekartoti, jau skaiteme apie tai
Visu pirma tau nepriklauso klausyti draudiku versju. Paprasyk kad jie jas isdestytu rastu - kad tavo advokatas labai nori su jomis susipazinti
Kas yra nedraudiminis yvykis,tai aiskiai parashyta antroje poliso puseje. Jei tavo situacija aiski ir nieko nepadarei kas patenka y "atvejo, kai neapmokami nuostoliai" kategorija ramiai gali sau laukti, o prireikus - pagrasinti teismu…
kazkaip cia vis kitaip pasakoji: tai brolis, tai draugas ir dar su tavim kartu…dar kazkaip lygtai guodeisi, kad tik iregistravus priekis apsidauze, a dabar jau nutyli…tad visai man nekeista, kad nera durneliu vis moket ir moket…
Blyn kai ash draudzews kasko tai sake galiu net lupti mashina i siena ar i medi, bet ishmokes. Svarbu kad butum ne girtas uz vairo.
Ir ne jie tave, o tu juos gali pagrasinti teismu, arba zuikiais.
Gnievina tokie blyyn Lietuvos draudimai.
Tai gal pirmiau aplinkybes išklausom , o paskui RĖKT galėsim , kad visi aplink sukčiai ir blogiečiai…