Kaip kovojate pries spama ir virusuotus laiskus MS Outlook
Kiekviena ryta istrinu po 20 laisku su hi here is my foto, my phone number ir ten zipukas su exe’ku.
Be to po Dx reklamu ir kitokio spamo. Niekur firmos dezutes nesu registraves ir tikrai nevedes savo emailo. tai bbz kaip jie prisikabino.
Tikiu, kad ne vienas is musu rytais ar vakarais trina milojonus spam laisku.
Patarimai kaip kovoti su juo.
Ka galiu pasakyti. Omnitel servai tikrai nesutvarkyti. Nes mano firma nuomojasi is omnio virtualu serveri.
trink ir viskas
Pasižaisk su Spampal (nemokamas). Kai sukonfiguruoji, neblogai veikia, nors vistiek karts nuo karto reikia pažiūrėti į SPAM folderį, kad ten koks gerietis nepakliuvo. O kitaip kaži ar būna, nes 100% garantijos tai nėra.
Pameginsiu
nzn, iš kur pas jumi to spam’o atsiranda
aš tai tik į one mailą kartais vieną kitą gaunu, bet nenuostabu - tas adresas registracijom skirtas
o šiaip naudojuos taku, banga, nuosavu - nė vieno laiškučio
Tai tau gerai. Na siapi as kai naudojuos namie delfio webmail tai neturiuirgi problemu. O darbe buvau priverstas outlooka naudot tai ir pakatelos gavno po trubom
Mano tėtis visiškai sėkmingai kovoja su mozilla mail… yra integruotas spam filtras, automatiškai nepaleidžia jokių programų, galima atjungti remote paveiksliukų siuntimą (tai aktualu spam laiškams).
Visiškai nenaudoju nei outlook nei windows
niekaip
O tavo dezute info prasideda gal. Nes i jas puikiai lekia visoks sh …
Va kad prasideda ne info
o mano vardas @ imone .lt
O ta alsta programele nevelnio nepadeda. tiesiog perkroviau kompa isijungiau ta programa ir po to uotlooka ir celi 7 laiskai su prisegtomis bylomis ir kitokiu reklaminiu slamstu.
Spampal reikia drausti paštą iš visų šalių ir iš Amerikos. Tikrinti ar ne spamas visuose duombazėse. Pasidaryk whitelist. Konfiguruoji accountą su spampal, aš tai tik vieną iš 7, tą kur eina spamas.
Ir tik tada prie temos spampal uždės žodelį SPAM. Naudoji message rules, kad nukreipti į Spam folderį.
Nebloga programele yra qurb 2.0 labai patogi ir darp tiksliai ka liepi
ziuriu, paskutinis post’as jau pries metus darytas, tai noriu prikelt ta tema ir paklaust, kokie dabar yra populiariausi/geriausi/patogiausi spam filtrai (outlook’ui)? aciu
gal kur nors puslapy yra/buvo sarasas kontaktu? Reikia kontaktus rasyt per vardas [at] imone [dot] lt Mes darbe naudojam Outlooka, pasto paslaugos is Elnet, lig ir nebuna spamo. Tik Outlookas kartais meta tikrus laiskus i Junk Mail. O vat kontaktu sarasa dideli turim puslapyje, su emailais. Dabar pagavojau kad tai gal ir nelabai gerai
nu to spamo nenuspesi… padare visai nauja maila, kurio dar niekur niekur nespejau publikuoti… ir jau gaunu spamo! koki “prieda” outlookui naudoti?
Arba kitaip, pvz.: mailto: pastas@ takas.l t
na bent jau man tai tikrai padejo Alstos pasiulyta programele SpamPal, super, visi nepageidaujami laiskai eina i tam skirta folderi, SUPER, aciu
o as ta programa atsiunciau, ja kazkiek sukonfigurinau, bet, atrodo, kad ji visai nieko negaudo… ir spamo gaunu, ir paciame programos “status” nerodo nei vieno blokuoto (visur “0” ) … gal ka blogai darau? naudoju MS Outlook 2000 gal portai ne tie? (110 ir 143, bet kaip suzinot, katri is tikro?)