Kaip keistumėte savo gyvenimą, jeigu žinotumėte, kad tam turite pusę metų…?
Išbandyčiau viską ko nebuvau bandžiusi, daryčiau viską kas šautų į galvą, džiaugčiausi kiekviena man likusia akimirka, nieko netaupyčiau. Tie likę pusė metų būtų patys geriausi mano gyvenime
Taipogi daryčiau viską,ko galbūt anksčiau nebūčiau išdrįsusi.Nebedaryčiau kai kurių klaidų.Geriau mokyčiausi.Lankyčiau prancūzų pamokas.Nepraleidinėčiau gerų koncų xDD
turbut i viska tuomet ziureciau kitomis akimis ir viska laabiau vertinciau.
Net nežinau ką keisčiau. Gal nieko. Nebent norėčiau truputį pakeliauti, apsilankyti ten kur nebuvau, bet labai noriu patekti.
Pakeitimui puse metu, ar gyvenimui?
ka darytumete kitaip…?
mesciau darba ir pradeciau keliauti po pasauli…noreciau pasisemti sielos ramybes.
A pabludot… nejau, kiekvienam terminui po nauja tema kurpsim?
http://www.banga.lt/admlt/2forum.showForumPosts/239660.245-=(155587585
7
Gal geriau butu kur prie ezero isvaziuoti?
Zinai kaip su tom kelionem buna…Grustys,eiles,prastas servisas
geriau pazvejoti iki soties
Mesciau darba ir kiaura diena uzsimineciau seksu
mesciau mokslus…darba…susikrauciau kuprine ir tranzu po platuji pasauli.
kvailiociau, daryciau viska ka visada norejau padaryti, isrezciau visiems ka apie juos galvoju, isleisciau visus pinigus kelionems, isbandyciau viska ko dar nebandziau… butu faina… nors geriau pagyvent ilgiau nei puse metu, bet ramiau
…nieko…visiškai nieko išskyrus santykius su žmonėmis…dar pasirūpinčiau laidotuvėmis…
Nu man jau pries 4 menesius ragana yra ispranasavus kad po metu mirsiu… tai liko dar daugiau nei puse…Nezinau, gal tai ir teisybe, pamatysiu. …
nieko nekeisciau…tiesiog pats gyvenimas tokiu atveju turbut spindetu ryskesnem spalvom nei yra dabar…
hmmm…
1 diena po zinios zliumbciau del neteisingo likimo.
2 diena eiciau lankyti mirtinus ligonius i kokias klinikas
3 diena eiciau i vaiku namus ir dovanociau jiems zaislus, buciau su jais, zaisciau ir visa kita
4 diena tusavociau, pabandyciau zoles
5 diena vaziuociau i Vilniu ir bastyciausi po senamiesti, uzupi, nusiūpirkciau paveiksla
7 diena nusipirkciau knyga, kurioje apie 200 puslapiu, kad iki mierties speciau perskaityti letai ir su pasimegavimu
2 savaite skambinciau draugams eiciau su jais gerti kavos
3 savaite praleisciau prie juros
4 savaite piesciau
5 savaite ateiciau i univera
…
paskutine savaite uzsisakyciau seansa krematoriume ir paprasyciau, kad mano draugai ne zliumbtu, o isvestu ir paleist mane pelenus is jura, puciant stipriam vejui, o paskui gerai patusavotu.
Bet esu laiminga, kad esu sveika ir gyva ir viska spesiu padarti per ilgesni laikotarpi
mesciau mokykla, o paskuj susirasceu alkoholio liuna ir ten nusiskandinciau.
gyvenciau vien malonumais
t.y. mesciau moxlus ir keliauciau
o po to pusmecio kas? mirtis, ar tas naujas pakeistas gyvenimas?