kaip/ka pagaminti?

kaip/ka pagaminti?

ka su siuo kelmuciu stiklainiu daryt nezinau Cha cha

vakar valgiau silke su keptom bulvem, kelmuciais, raud svogunu, varskes ir marinuotu agurkeliu uztepele Niam niam

o ka is situ siulytum padaryt? nekalbu apie garnyra silkei. Negi reiks tiesiog paprastai kaip sviezius grybus pasikept su padaziuku ir bulvem? Gal pavyktu koks nors kiaulienos troskinys su kelmuciais ar pan? Beje pirma karta gyvenime kelmuciu valgysiu, aisku gal ir esu valges to nezinodamas, bet siaip nezinau skonio. Aisku grybai yra grybai, mazai ten skiriasi.

geriausia tai siuksliadezen, net neragavus- grynas actas.

aš irgi manau- ir ko žmonės vargsta su nevalgomais dalykais? Veee

as pries acta neturiu nieko pries, ir ji naudoju, bet cia tai jau grynas pereboras. Taip

Lenkai megsta saldziarugsti maista,todel,dauguma ju preservu yra stipriai uzactinti.As daznai bunu PL ,bet stengiuosi vengti ju handmade ir juo labiau -masines g-bos gaminiu.Vasara buvau,tai vaisino handmade “silke” is stiklainiuku - vien tik cukrus ir actas.Ir taip ir anaip ziurinejau tas zuvis ir vis vien negalejau patiketi,kad tai yra silke - actas uzdusino iki tiek,kad net mesos strukturos neina atpazinti.

pica su varkse ir sitais grybais (Y)

ne nu dar norejau rasyt, kad neidomus tu “naturalistu” komentarai, bet ne po kiekviena naujiena jiems vis trigrasi reikia ikist JuokiasiJuk supranta jau visi, kad valgot tik bobuciu maista is darzelio, kam cia tersti ta pati po kiekviena fotke? Blogai

Domo> picu namie nemegstu kepti del paprastos priezasties, per daug darbo per mazai rezultatao. Ta prasme tiek pat (maziau is tiesu) darbo idejes gali kepsniuka koki pasikept, ar troskini. Picas valgau tik kai tingiu ka nors daryt, nusipirktas.

prie ko cia naturalizmas. Cha cha tu, matau, dar neragavai… Juokiasi Juokiasi Juokiasikad cia net grybu skonio ner. Ne Ne Ne

Na as kuo puikiausiai kapoju pvz. kedainiu marinuotus pievagrybius, nors ten acto turbut irgi yra. Naturalumas tame, kad valgytum turbut tik sviezius kelmucius Cha chaJei rimtai tai “naturalumas” tame, kad pastoviai jusu tipazams per prastos kokybes maistas, chemija, actas blah blah. Juk zinom, kad nepatinka parduotuvinis maistas, nebutina vis primint Mirkt

yra ir parduotuvėj maisto, iš kurio organizmas gauna naudą. O ką gauna iš šito? Kokia prasmė tai valgyt?

nesu as jau toks sveiko maisto fanatikas Ne, tiesiog turiu omenyje, kad situ valgyt neimanoma, bo baisiai neskanu, del nesvietisko kiekio acto. ar db aiskiai issireiskiau? Cha cha jei kokiai seimininkei tep namie gautusi, sporinu, kad mestu nafig, nes ispisdavota butu, jei ant stalo toki ‘‘sedevra’’ patiektu. Linksmybės Kietas

ta prasme tu kalbi butent apie sita mikado firma? Tada aisku, galvojau apskritai visus grybus parduotuvinius su actu peiki, nors kitokiu turbut ir nebuna kalbant apie konservuotus. Karlita> valgyt todel, kad grybai skanu, pavyzdziui kepsniukas su grybu padazu yra geriau nei kepsniukas be grybu padazo Cha cha

Butent shitu Mikado as ragaves, ir dar kazkokiu, ir dar… Seniau ‘taskas’ budavo, is kur man tokiu nesamoniu uz dyka per sventes duodavo tie, kas senoliams ir daugiavaikems seimoms labdara organizuoja. Todel ir tiekdavo juos i labdara (kaip ir kita nelikvida is baziu kavos gerimai, gerimu koncentratai is granuliu visokie lievi sausainiai duo ir t.t.), nes realiai ju nieks neperka, nes nevalgomi. Neverta tu parduotuviniu pirkti, isitikines, kad visi jie skonio prasme labai prasti.

Na va visgi kalbi apie visus parduotuvinius. As, kaip minejau, esu patenkintas iki tol pirktais visais parduotuviniais Šypsena

Nekaltas