Kaip jusu namuose atsirado naujas augintinis?

Kaip jusu namuose atsirado naujas augintinis?

Neblogai, tau kliunki, tikriausiai labai patinka gyvunai? Siaip mano sese jau nuo septyniu metu zyze, kad jai nupirktu suniuka, ir nupirko 10 metu gimsos proga. Labai dziaugemes visiŠypsena

na nznau, pas mane daug buvo tu gyvuneliu. Zvirbli tai radau ishsivertusy ish lizdo tai teko paimti ir auginti, nes nenorejau kad ji pagautu kokie katinai, tai tevai nieko nesake, gal daugiau palaike, po to varnena radau sode lapiu apdraskyta, tai po kol parvaziavau namo ish elektrenu jis man prie pat namu mire ant ranku Liūdnas gaila buvo. Papuga atskrido pati y balkona (NIMFA) tai tevams ji labai patiko, tetis davo varda RICKA Šypsena , buvo labai nagla Nekaltas katina viena radau laiptineje benami tai priglaudziau, nes gaila buvo, tevai ish pradziu prieshtaravo kazkiek bet po to priprato Šypsena , dar nepersenaiusiai pastebejau kad prie namo slankioja mazas baltai juodas kaciukas, visas sulysas ir plonas kaip dviratis Juokiasi tai ir sito pagailejau Šypsena dar prie sito yeina ir zuvytes akvariume. jas isikeiciau y kazka, net nepamenu Šypsena labai patiko ziureti, bet tingedavau priziureti Laimingas . Tevai tik viena augintiny patys nupirko. Tai vokieciu aviganis Mirkt CIKI suo Drovus

STAI mano kokia pasaka ilga (zinoma ji reali) Nekaltas Šypsena

Po to kai numire musu pekinukas (isgyveno 11 metu), ilga laika suns neturejome, taciau visa seima labai norejo tik aisku jau ne maziuko suniuko, o didesnio. Is pradziu buvau "pasinesusi" ant niufaundlendu, taciau salygos tokio suns laikymui buvo netinkamos. Po to seke manija ant vokietuku, o galiausiai - visiems ikaliau i galva, kad turesime rotveileri ir nieko daugiau.
Pirma naujuju (2000m) metu diena paskambinau i Druskininkus i veislyna ir paklausiau kada greiciausiai jie tures suniuku. Pasirode, kad kaip tik yra 2 suniukai: vienas 8 savaiciu, kitas 9 savaiciu. O graziausiai buvo tai kad po keliu dienu veisejas ruosesi vaziuoti i Kauna… Taigi taip trecia naujuju metu diena jau turejome grazu "klecka" savo namuose Juokiasi

paskutinis geeweoonaz, atkeliawez i mano namus- prancoozu buldogaz Mirkt tewas gal 2metus zeeze kad kadanors turesim prancoozu buldoga Cha cha ishwazhiawo wiena diena apsipirkti ir greezho su shuniu Mirkt

Ir as nesigailiu, kad auginu katineli.MirktŠypsenaLaimingas

Buvo toks metas, kai jauciausi labai blogai: viskas nesiseke ir apskritai buvo ne taip, kaip reikia… Tada mano teta ir padovanojo man katuli, kad nebutu taip liudna gyventi Laimingas Tai buvo pries 5 metus, bet as iki siol laiminga!!! Mirkt Mirkt ŠypsenaCha cha

As savo laukiau 5m.zyziau zyziau ir pagaliau leido! Va cia buvo labai idomi situacija.
Vaziavau i Taurage paziureti(rinktis)suniuko.Norejau aisku pacio geriausio.Ir jau issirinkau tokia sustra,visus uz uodegu ciupo!ir vis pabegt is virtuves norejo.Bet,pasirode kad tokia bobulyte(irgi su mumis kartu buvo)jau seniai buvo pasirinkus mano isrinktajaKanda ,kadangi balto nenorejau nes mama nenorejo(nors daba labai nori dar ir balto) tai nebeliko ko imti,tik prastesnu liko.Ir teko namo isvaziuot tusciomisŽliumbia Isivaizduojat kaip man buvo! Ir netik man ,kai grizau namo,visa seima prie duru pasitiko,a o as tusciomis! Jau galvoju vsio,nu nesiseka.Ir laukiau kitos vados.BET paskambino ta bobulike kur Taiga pasieme uz kokiu 10-15d. ir sako: Tu zinai,Taiga mano pekinukuj ausyte perkando(ji veisia dar i pekinus) i va as galvuoju…dar neparsigalvuojai,nori as tau atvesiu. Valiooo visa seima pradziugo!Ir sekancia diena pas mus atsirado Taigute.Ir pacia pirma diena sededama pas teti ant keleniu valge blynus prie stalo.Juokiasi

Tai kad gyme musu namuose. Cha cha

Na aš šuniuko zyziau nuo mažų dienų,bet intensyviai pradėjau tėvų prašyti leidimo jį įsigyti tik maždaug prieš metus,bet tėvai nelabai leidosi į kalbas,tipo sugriauš batus,apgriauš naujus baldus,apsisios kilimus, o neduok Dieve numirs…kai išvažiavau ilgesniam laikui į užsienį pradėjau tevų ataką per atstumą, kiekvieno laiško gale prirašydavau prierašą “noriu šuniuko”Cha cha o prieš gryžtant į Lietuvą pasakiau jei neleis nusipirkti šuniuko negrįšiuMirkt nu ką jie turbūt išsigando ir prižadėjo pakalbėti kai gryšiu.Grįžus tėvams nieko nesakius susiradau mopsiukų vadą, kurioje buvo likę tik du mažyliai (vienas jau užsakytas buvo) ir pasakiau tėvams,dabar arba niekada … nu kas jiems beliko,mano sugrįštuvių ir praėjusio gimtadienio proga nupirko mopsiuką man dovanųApkabinimas dabar visi laimingi ir patenkinti,o ir baldai bei batai nepaliestiCha cha o beje tėvai dabar pareiškė,kad kai aš išsikraustysiu,šuo liks su jais Piktas Žliumbia taigi yra mažytė mažytė tikimybė kad greitu laiku mūsų šeimą papildys dar vienas mopsasLiežuvisCha cha

…su sese abi buvom mazos bambekles, kurios baisiai norejo suniuko, tai ka tevams beliko daryt, eme ir nupirko Nekaltas

Labai ilgai jieskojau, ir pagaliau radau tai ir nusipirkauCha cha

Kai turejau vezliuka, tai ji man padovanojo mociute, nes rado kazkur lauke.Kai turejau xziurkena, tai ji padovanojo klasiokeŠypsena O dabar turiu zuvytes, jas mama pati parnese Taip

norejau sunio, bet tevai neleido, po to kates pradejo patikt, tai siaip ne taip issiprasiau katino, tokio liabai liabai grazucioMirkt

Shuni nusipirkau ,o ziurkena padowanojo Nekaltas

O as savojo laukiau gal 3metus. Jau nesitikejau, kad leis nusipirkti net uz savo pinigusNekaltasNekaltasNekaltas

is anxto buvo jau suplanuota ir suo lauktas gal puse metu Šypsena

Lygiai prieš 5 metus mes buvom nuvyke i Vilniaus paroda pasižiūrėti šunų.Šuns pirkti mes visai neplanavom, bet taip išėjo, kad į Panevėžį parsivežėm mažą pudelytę Dolį.
Vendį pirkom taip pat neplanuotai.Kadangi vokiečių aviganis buvo mano svajonių veislė, tai aš vis prašydavau tetės, kad nupirktų man tokį šunį.Kartą, į Kauną vežėm Doli apkirpti.Mes žinojom,kad šiame mieste yra mažų vokietukų. Kol dailino musų pudeį mes tuo metu jau rinkomės vokietįŠypsena

Turbut buvo gaila su jais issiskirti… Prisirisi prie gyvunelio, nors ir kaip mazai su juo butum gyvenes.

Ash tai visus pirkauŠypsena nei vieno nepadovanuojoŽliumbiaŽliumbiaCha cha