Kaip jusu klases klifa?

Kaip jusu klases klifa?

Mano klases klifa tai labai kvaila. Ji mane nervoja, t.y. ne tik mane, bet visus klasiokus. Su ja neimanoma normaliai bendrauti! Idomu, ar daug kas turi tokia klifa? a?

kaip zmogus Gerai, kaip aukletoja Gerai, tik vienas minusiukas - kartais per daug isijaucia i aukletojos vaidmeny Laimingas

As savo akletoja labai dziaugiuosiŠypsena Geresnes turbut ir but negaliTaip

tikrai pasiseke tiems kuriu klyfa normali, nes uz mano tai durnesnio, duchesnio ir visokio i blogaja puse -enio zmogaus nera

musu aukletoja awiete yra,tai krc Cha cha paneles slepkites greiciau Juokiasi

nu savo klysos tai nekenciu. tokia jau debile. absoliuciai visiems dvyliktokams tycia mazina pazymius. klasej matiekos nera ne tik nei vieno 10 smestre, bet net ir 9. karoce

mano klifa tai labai durna!!!net nezinau kaip su ja galima susikalbet!blPiktas

Niu ji mumis nesirupina. Tik tais rasteliais ir viskas… Visas ekskursijas arba per 2 menesius iszyziam arba isvaziuojam su kita klase. O ta paskui sako ka su ja niekur neniorim važiuot- tai ka ji kiekvienais meais siulo važiuot į delfinariumą… Siaubas ne klipė…

mano klisha tai isvis , turbut kvailesnio zmogaus nemaciau,tiek jinai fantazijos turi taip sugeba prikurt visko ir dar tevam papasakot,zodziu as jos labai nemyliu,aplamai visa klase ir kitos klases ir daugelis mokytoju jos nemegsta,nes ji is tikro yra duraTaip

matau 2x per savaite (rusu k. moko), tai jau pripratau… siaip jei stengies nebendraut ir nesusitikt gal ir nieko…

p.s. praeitais metais buvo pasaka, ja maciau max. 2x i semestra (i klases valandeles nevaikstau, rusu k. moke kita mokytoja)

iki astuntos klases buvo kazkokia gamtos klaidaVeee, bet dabar labai labai labai faina. Gerai

O mano klyfas labai fainas biciukas…Mirkt Nors jo pamoka buna tik karta sawaiteje (biologija) bet shiaip jis nerealiai Gerai Praeitais metais su juo trim parom i palushe waziawom su palapkemŠypsena Ir shiaip tox su prikolais MirktCha cha

ar tu tik kartais ne mano klasej mokaisi?Cha cha

mano tai dabar normali o praitais metais tai tokia kiaura buvo kad nusisauk

pas mus jau klyfos ner Mirkt taij zjb

mano aukletoja ziauriai fainas zmogusLaimingas pirma karta tokia aukletoja…istiesu kaip zmogus tai labai gera,miela,draugiska,rupestinga ir visokia kitokiaŠypsenabet kaip matiekos mokytoja tai nelabai…Žliumbia

na mano klyfa iki vienuoliktos klases tai faina budavo,ir parukydavom Kietas prie jos o dabar tai net nezinau,ji man anglu desto tai as ja matau karta i savaite,o siaip jeigu ateina per pamoka kokia ar koridoriui susitinki tai tada tik aprekia ir viskasTūsas

kekšė, skylė, duche, valkata, nelaime, kaip ja zeme nesioja? Didesnes nelaimes ant svieto nera:E:E:E:E:E:E:E:E:E:E:E:E:E:E:E:E:E:E:E:E:E:E:E

ir mano… + dar vejdmajne:E