Kaip jus reaguojat i merginas - gotes?
Tai va, noreciau paklausti,kokia jusu reakcija i merginas,kurios rengiasi juodai. Cia as apie Gotes.Ar jum priimtinas toks stilius?
Vienu zodziu rasykite savo nuomone apie tai.
nemaisho
as siaip uz normaliai besirengiancias merginas
visokiu yra-visokiu reikia
visai faina . Tik tokios panos neturejau ir neturesiu
. Bet cia skonio reikalas
Man asmeniskai toks stilius tikrai nepatinka ir ne prie sirdies. Bet jei jau kam nors patinka taip rengtis, tegu.
jei cia tos kur su sunu ankakliais apsikarsciusios vaiksto (sorry jai suklydau), tai tokios nekabinciau ir po litro baltos kai visos merginos palieka grazios arba labai grazios
Nu blyn kas per nesamone! Is kur priviso tokiu gotu ar kaip ten?! Teko matyti su juodais drabuziais ir juodai izdazytu mergiociu.Slyksciau ir negali buti. O nuo kada tie gotai atsirado? Kai as augau tai tokiu zodziu negirdejau…Paneles turi atrodyti tvarkingai!
Gyvent netrukdo, bet atrodo
Velnio ismyslas tie gotai! ir vel susinervinau! Nekenciu gotu ir volasatu!
paciuozusios…
svarbiausiai, kad ji savo trusikus keistu kas diena ir taip koju pastoviai plautu(su gote pradejom myletis, kai pamaciau jos trusikus, su shololadu, tai vos noras nepraejo
nemanau, jog visos gotes nesiplauna. bet man asmeniskai toks stilius nepatinka.
o as tai manau,kad gotai yra ziauriai faini zmones.Man asmeniskai apranga juoda nekliudo. O gociu nevalu nepazystu.
na jie gal ir faini, bet ka pazistu, tai narkamanes(badasi)
Neigiamai teko pora kartu matyti tokias uz gretimo staliuko tai dieve dieve ir kur pasaulis ritasi.
svarbu kad tiktu
Reikia but tolerantiskam visu atzvilgiu. Kiekviena renkasi tai kas jai tinka, patinka ir pan.
Reaguoju taip pat kaip ir vaikinus Gotus -TEIGIAMAI …,nes visi pazystami gotai yra mieli zmoguciai,nes ne mano reikalas kaip jie rengiasi -svarbiausia bile zmogui gerai ir patogu…Tai tiesiog budas isreiksti save …